Stand out from the crowd

 

become an instructor

 

Why?

Geld verdienen terwijl je traint, dat lijkt te mooi om waar te zijn toch? De makkelijkste manier om snel groepslesintructeur te worden, is via de HOW academy. Nog niet overtuigd? Onderstaand hebben we de voordelen voor je opgesomd:

VOORDELEN

  • in de beste shape van je leven
  • geld verdienen terwijl je traint
  • mensen inspireren en motiveren
  • nooit meer een workout overslaan
  • verbeter je presentatietechnieken
  • be the star of your own class
  • in 2 uurtjes verdienen waar je met een andere bijbaan een hele avond voor moet werken!

How?

Als je gaat starten met lesgeven, is het fijn om te beginnen met het geven van een pre-choreo programma, zoals XCORE®. Dit houdt in dat de muziek en bewegingen al voor jou zijn uitgedacht. Hierdoor kan jij optimale focus leggen op jouw deelnemers en de fun-factor!

 

Jij kan zelf de keuze maken met welk pre-choreo programma jij wilt starten. Liever een krachtles of een dansles? De keuze is aan jou en de hulp krijg je van ons!

When?

DAG 1 & 2: Basics van het lesgeven 

Tijdens de eerste 2 dagen leer jij de basics van het lesgeven: tellen op muziek, aanwijzingen geven, hospitality en presentatietechnieken: alles wat jij nodig hebt om met de basisopleiding van een pre-choreo programma te starten.

 

DAG 3 &4: Basisopleiding

Op deze dagen volg je een basisopleiding van een pre-choreo programma naar keuze. Het is handig om bij voorhand aan de opleiding helder te hebben aan welk programma jij wilt deelnemen.

Ga jij een basisopleiding van House of Workouts (XCORE®, BRN® of LXR®) volgen? Dan ontvang je i.c.m. het volgen van de academy €100,- korting op je basisopleiding! 

  

 

DAG 5: Instructor Next Level

Die extra X-factor tijdens jouw les? Dat kan pas wanneer jij alle basisvaardigheden onder de knie hebt. Daarom leren wij jou na een aantal weken oefenen hoe je het beste uit jouw les kunt halen en een ware beleving voor jou deelnemers kunt creëren!

 

Costs?

De kosten van de HOW-academy bedragen €299,- incl. BTW voor de 3 cursusdagen, buiten de basisopleiding van een pre-choreo programma naar keuze. De reden? Zo ben jij vrij om bij elk gewenste instelling jouw pre-choreo basisopleiding te volgen. Je kunt de €299,- in één keer voldoen of in 2 termijnen betalen.

The best investment? Yourself

Met 2 keer per week een les verzorgen, heb jij na 5 weken jouw investering terugverdiend (gemiddeld)! De opbrengsten vanuit het lesgeven kun je direct terug stoppen in de investering die je in jezelf hebt gemaakt. 

Indien je de Academy i.c.m. de basisopleiding van een HOW-programma volgt (XCORE®, BRN® of LXR®), ontvang jij €100,- korting op de basisopleiding van één van deze programma’s! Dit betekent geen €199,- maar €99,- voor de 2-daagse cursus.

Inspiratie nodig?

Lees hier het verhaal van Annebelle, een deelnemer van de HOW Academy die met 0 ervaring zichzelf heeft bewezen als instructeur.

Let’s save the date!

Ben je overal bij?

Algemene voorwaarden

7 + 13 =

Bij de volgende Academy aanwezig zijn?

13 + 15 =

©2019 House of Workouts BV. All rights reserved.      Terms & Conditions      Privacy Policy