Strakke billen, benen en buikspieren, wie wil dat nou niet?! BBX is alles wat je nodig hebt om je lekker in je vel te voelen en dat doe je in slechts 30 minuten. Lees hier wat jij kan verwachten bij de BBX lessen op HOW@home app.

BBX staat voor …

Benen, billen en buik! Deze energieke lessen worden door Shara en Charissa gegeven op de HOW@home app. Deze leuke instructrices in combinatie met opslepende muziek en effectieve oefeningen zorgen er voor dat jij je bil-, been-, en buikspieren optimaal traint. Het versterken van deze spiergroepen zorgt ervoor dat jij een mooie rechte houding krijgt en dat je de kans op blessures bij andere sporten verkleint.

Booty Band van House of Workouts

Bootyband

De BBX lesen kan je makkelijk vanuit huis doen zonder gebruik van extra materiaal, maar wil je echt hetzelfde effect als in de sportschool bereiken? Gebruik dan een weerstandsband! De Booty Band zorgt voor extra impulses in jouw bil- en beenspieren, waardoor de oefeningen nog uitdagender worden. Met deze set booty banden kan je door de drie verschillende sterktes op jouw eigen tempo je niveau opbouwen.

“BBX is echt een gefocuste workout voor je benen, billen, buikspier en conditie! De muziek en instructeurs nemen je mee en je kan verwachten om je heerlijk voldaan te voelen na 30 minuten.”

– Renata Jarz

Hoe vaak kan ik deze workout doen?

Op dit moment staan er acht te gekke BBX workouts online op de HOW@home app. Voor het optimale resultaat raden wij aan om minimaal 2 keer per week de workout te doen. Uiteraard kan je de BBX workouts goed combineren met een XCORE workout, waarbij jij je juist wat meer focust op jouw bovenlichaam.

Wil jij graag BBX proberen? Start dan met een gratis trial 7 dagen op de HOW@home app. Ben je al een trouwe fan van onze BBX workouts? Laat dan in de comments weten wat jij er van vindt!