“Een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles, waarbij je aan alle facetten voor een fit, sterker en mooi lichaam werkt.”
BRN® is de ultieme shape workout. Met behulp van de XCO®-trainers zul je tot 33% meer calorieën verbranden ten opzichte van andere shape workouts.

Een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles, waarbij je aan alle facetten voor een fit, sterker en mooi lichaam werkt. Dit is dé workout waarbij je efficiënt calorieën aan het verbranden bent en jouw totale lichaam in shape brengt. Cardio, spieropbouw en shaping, alles in één!

Ontdek de brn® workout

 

De XCO®-trainer is gevuld met grit. Dit grit moet van kant naar kant bewegen, waardoor het zogenoemde ‘reactive impact’ ontstaat. Jouw lichaam moet harder werken om de balans te behouden, waardoor jij meer calorieën verbrandt en meer spieren traint.

effectief

Met BRN®

verbrand je 33% meer calorieën

dankzij de XCO®-trainers

toegankelijkheid

Aan te passen voor meerdere

doelgroepen

uniek

Een pre-choreo les van 45 minuten

shape/aerobic workout

brn® in actie

Find a class

brn® op

jouw club

Een licentiehouder worden?

 

 

Bij House of Workouts willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol bent met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach jouw club verlaten.

Waar wacht je nog op?

©2019 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden.