Are you ready for the best job?

House of Workouts biedt een startpakket aan om jou op te leiden tot XCORE® instructeur. Studeer je bijvoorbeeld of heb je kids, en wil je er van verzekerd zijn dat je tijd vrijmaakt om in de best shape ever te komen? En daar ook nog eens geld voor krijgen? Ga dan nu aan de slag met de “Get Started Package Deal”!

get started package deal:

1.

how to cue & count

Met deze deal word jij opgeleid tot XCORE® instructeur. Je start deze deal met een ééndaagse HOW to Cue & Count opleidingsdag. Hierin leer je cueën – tijdig instructies aangeven aan jouw deelnemers in de les – en tellen op muziek.

2.

xcore® basisopleiding

Tijdens de tweedaagse basisopleiding leer jij de ins-en-outs van de XCORE® les, wordt er aan je techniek en aan je coaching gewerkt. Op de tweede opleidingsdag doe jij examen en kun jij n.a.v. dit examen jouw certificaat toegestuurd krijgen! Lukt dit niet in één keer? Niet getreurd! In een uitgebreid rapport die jij van jouw examinator ontvangt weet jij waar jij mee aan de slag moet gaan om tijdens je volgende examenmoment wel je certificaat te ontvangen.

3.

jouw eigen xco®-trainer

Voor het oefenen en geven van de XCORE®-les, heb je natuurlijk wel een XCO® buis nodig. In combinatie met deze deal ontvang jij jouw eigen XCO® buis, en ook nog eens in een limited edition kleur…

je hebt jouw xcore® certificaat. en nu?

De sportclubs die XCORE® aanbieden zijn, vaak vanwege het grote animo onder de leden van de desbetreffende club, altijd op zoek naar extra XCORE® instructeurs. House of Workouts kan jou helpen in contact te komen met deze sportscholen.

Find a Class om te zien welke sportscholen al XCORE® aanbieden en waar jij eventueel terecht kunt om de les te kunnen geven.

Zie jij een sportschool bij jou in de omgeving waar de XCORE® nog niet wordt aangeboden? Laat het dan even weten via het contactformulier. Veel sportscholen willen wel de les geven, maar hebben geen instructeur tot hun beschikking.

I want to start with the

Get Started Package Deal

Deze “Get Started Package Deal” ontvang je voor € 250,- i.p.v. € 429,-  incl. BTW. Hierbij nog even op een rijtje wat je allemaal binnen deze deal ontvangt:

XCO® trainer in een limited kleur t.w.v. € 69,- incl. BTW

HOW to Cue & Count ééndaagse opleidingsdag t.w.v. € 120,- incl. BTW

XCORE® tweedaagse  basisopleiding

t.w.v. € 240,- incl. BTW

I dare

Price

Terms and conditions

8 + 1 =

©2019 House of Workouts BV. All rights reserved.