Het resultaat van de sportschool, zonder dat je de deur uit hoeft

Denk aan Netflix, maar in plaats van binge-watchen op de bank word jij super fit met toffe workouts zoals fitness, kracht, shape, pilates, yoga en nog veel meer! 

De app geeft je namelijk ook toegang tot de unieke workouts XCORE® en BRN®. 

100+ (1)

Toegang tot 250+ Nederlandstalige workouts

Kracht, cardio en fitnessworkouts waaronder ook XCORE®, BRN® en LXR®

Rustgevende yoga, meditatie en mobility lessen

Elke twee weken nieuwe workouts die zijn samengesteld op een te gekke muziek mix

Bekijk de workouts op jouw tv, computer, tablet of via de app op je telefoon

Train met de leukste trainers van Nederland!

Zij zorgen ervoor dat jij…

  • Gemotiveerd en uitgedaagd wordt om alles uit jouw workout te halen
  • Het plezier in sporten weer terug krijgt
  • Altijd en overal kan trainen
  • Kan genieten van een gevarieerd sportaanbod 

Sport verantwoord

Al onze workouts zijn samengesteld door een team van fysiotherapeuten, personal trainers en enthousiaste fitness instructeurs. Deze mix van deskundigheid zorgt ervoor dat jij vanuit huis verantwoord kan sporten en een maximaal resultaat nastreeft. Dit in combinatie met de geweldige muziekmixen die op de workouts zijn afgestemd, zorgen ervoor dat jij een maximaal fungehalte ervaart tijdens het sporten.

'Ook op vakantie blijf ik fit!'

Tijdens onze vakantie nam ik mijn iPad, XCO®-trainer en booty bands gewoon mee! Zo hoefde ik me niet schuldig te voelen, doordat ik gewoon lekker door kon blijven sporten.

Dit ga ik zeker vaker doen! Juist op vakantie kan je altijd wel een half uur de tijd vinden om een workout te doen. Wanneer het geen half uur lukte, deed ik een korte workout mee. Al is het maar 10 minuten… elk beetje helpt!

Suzanne, 38 jaar

'Via HOW at home kan ik in de privacy van mijn eigen huis sporten.'

Na mijn bevalling in april had ik moeite om het sporten weer op te pakken. Niet alleen fysiek, maar ook qua tijd.

Ik heb verschillende fitness apps geprobeerd. Ik vond het lastig om gemotiveerd te blijven, omdat ik de workouts erg zwaar vond.

Op aanraden van een vriendin probeerde ik HOW at home. De video’s zijn Nederlandstalig wat ik erg prettig vind en er worden altijd opties gegeven, zodat ik altijd een workout mee kan doen!

Jamila, 29 jaar

'Ik ben 12 kilo afgevallen door de workouts van HOW at home.'

In de lockdown van maart 2020 ben ik gestart met de workouts van HOW at home. Sindsdien ben ik niet meer gestopt en wat ben ik daar blij mee. De kilo’s ben ik geleidelijk kwijtgeraakt door 3x in de week een workout te volgen. De fun factor en afwisseling in de workouts zorgden ervoor dat ik dit vol bleef houden. Nu meer dan 12 maanden later ben ik al 12 kilo kwijtgeraakt!

Nina, 32 jaar

Voor beginnende en gevorderde sporters

Onze workouts zijn toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde sporters. De trainers geven tijdens de lessen voldoende opties, zodat jij op jouw eigen niveau het maximale uit jezelf kan halen.

Ben je klaar voor de volgende stap? Bij een groot gedeelte van de workouts kan je ervoor kiezen om met materiaal te werken. De materialen voor deze workouts kan je hier shoppen.

Tools voor thuis sporten HOW@home

Klaar om te starten?

Word fitter, sterker en gezonder. Elke twee weken nieuwe workouts.

Kies voor een 3, 6 of 12 maanden abonnement

Jouw workouts altijd bij de hand met de app.

Met de HOW@home app kan jij jouw workouts overal en op elk moment van de dag volgen.

Het gebruik van de HOW@home app is inbegrepen bij alle HOW@home abonnementen.

Via de HOW@home app kan jij ook direct een abonnement van €15,99 per maand afsluiten. Dit abonnement verloopt via Apple Pay, creditcard of Paypal.

Veelgestelde vragen

Er staan meer dan honderd verschillende workouts op de app. We hebben onder andere fitness trainingen, yoga lessen, pilates, boks workouts en bootcamps. Uiteraard heb je ook toegang tot onze eigen: XCORE® workout, BRN® workout en LXR® workout.

Via de HOW@home app kan je na het invullen van jouw creditcard gegevens meteen starten met een 7-daagse gratis trial. Na het voltooien van deze trial gaat jouw abonnement automatisch van start, tenzij je voor deze tijd opzegt. Heb je geen creditcard? Dan kan je via deze link een 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden abonnement aanschaffen.

Ja. Alle video’s kunnen door middel van Chromecast getoond worden op andere beeldschermen.

Als je direct onze app download dan moet je jouw creditcard, Paypal of Apple Pay gegevens invullen voor een 7 dagen trial. Heb je geen creditcard of wil je liever niet met creditcard betalen? Dan kan je via onze shop een abonnement aanschaffen.

 Na de 7 dagen trial wordt HOW at home naar een abonnement omgezet van €15,99 per maand. Dit abonnement is elk moment opzegbaar. Je kan ook in de 7 dagen jouw abonnement stoppen. Er zullen dan geen kosten in rekening worden gebracht en na de 7 dagen loopt de trial af.

Het abonnement van die je in de shop aanschaft stopt automatisch op het afgesproken termijn.

Om de vrijdag om 07:00 uur komt er een nieuwe workout video online. Zo raak jij dus nooit verveeld!

De workouts kan je via de mobiele app bekijken (iOS & Android). Daarnaast kan je ze streamen op je TV of gewoon op de website afspelen.