HOUSE OF WORKOUTS IN JOUW SPORTCLUB

0
INSTRUCTEURS
0
LANDEN
0
CLUBS

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN

Ons team bij House of Workouts bestaat uit een grote groep van specialisten, fysiotherapeuten en club managers. Samen hebben wij één passie namelijk: het creëren van groepsfitness programma’s waar kwaliteit, fun en resultaat centraal staan.

Samen zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe manieren om groepsfitness programma’s nóg succesvoller te maken. Dit doen we door een samenstelling te maken van verantwoorde bewegingen en krachtige fitnessoefeningen op te gekke muziek.

Bij HOW willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol bent met behulp van onze groepstrainingen, daarom helpen we jou met het opleiden van jouw instructeurs en zorgen we voor bijpassende marketing. Daarnaast hebben we ook HOW virtual. Hiermee zorg jij voor een maximale bezetting van jouw groepslesruimtes als de instructeurs niet aanwezig zijn. 

Fitness programma's

Kies uit onze groepslesprogramma’s XCORE®, LXR® en BRN® voor een gevarieerd aanbod van groepslessen in jouw sportclub. Of laat ons een uniek groepsles aanbod voor jou creëren.

nieuwe releases

Ieder kwartaal ontvangt jouw club  een compleet nieuwe release, zodat jouw klanten altijd uitgedaagd blijven.

opleiden instructeurs

Met de House of Workouts Academy leren we instructeurs hoe zij de groepslessen kunnen geven. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit in jouw sportclub.

een totaal pakket

Naast het creëren van de groepslessen helpen wij jou ook met de communicatie naar de leden over onze lessen doormiddel van bijpassende marketing.

Laat jouw eigen unieke groepsles pakket samenstellen

Heb je een eigen sportschoolketen en ben je opzoek naar een uniek groepslespakket die wij van A tot en met Z voor jou samenstellen?

We zijn begonnen met XCORE® en de lessen zaten vanaf het begin vol, met een diversiteit aan leeftijden en geslacht. Een uitdagende les waarin iedereen tot zijn eigen hoogtepunt kan gaan. Later hebben we de BRN® ook toegevoegd aan ons lesrooster.
Joep Mensen
Clubmanager, Healthclub Better Bodies Zundert
Als ondernemer kun je makkelijk starten met BRN®, de investering is minimaal (als je dit vergelijkt met een spinningfiets of loopband) en je krijgt er direct blije (nieuwe) leden mee terug – de investering is zo terugverdiend.
Lucien Hoek
Clubeigenaar, CLUB-LIFE Hengelo

download gratis brochure

BRN®
Een pre-choreo programma waarin je tot wel 33% meer calorieën verbrandt door gebruik van de originele XCO®-trainers
ontdek meer
XCORE®
De unieke workout waarbij je onwijs veel calorieën verbrandt terwijl je spiermassa opbouwt met de XCO®-trainer
Ontdek meer
LXR®
Niets geeft zoveel resultaat als een stevige functionele krachttraining. LXR® is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.
ontdek meer
Previous
Next