HOUSE OF WORKOUTS IN JOUW SPORTCLUB

0
INSTRUCTEURS
0
LANDEN
0
CLUBS

WAT WIJ VOOR JOUw club DOEN

Ons team bij House of Workouts bestaat uit een grote groep van specialisten, fysiotherapeuten en club managers. Samen hebben wij één passie namelijk: het creëren van groepsfitness programma’s waar kwaliteit, fun en resultaat centraal staan.

Samen zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe manieren om groepsfitness programma’s nóg succesvoller te maken. Dit doen we door een samenstelling te maken van verantwoorde bewegingen, krachtige fitnessoefeningen op te gekke muziek en de beste materialen.

Bij HOW willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol bent met behulp van onze groepstrainingen, daarom helpen we jou met het opleiden van jouw instructeurs en zorgen we voor bijpassende marketing. Daarnaast hebben we ook HOW virtual. Hiermee zorg jij voor een maximale bezetting van jouw groepslesruimtes als de instructeurs niet aanwezig zijn. 

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

Dit is wat wij doen

Fitnessprogramma's

Kies uit onze groepslesprogramma’s XCORE®, LXR®, SclptCycle® en BRN® voor een gevarieerd aanbod van groepslessen in jouw sportclub. Of laat ons een uniek groepsles aanbod voor jou creëren.

nieuwe releases

Ieder kwartaal ontvangt jouw club een compleet nieuwe release, zodat je jouw klanten altijd blijft uitdagen.

opleiden instructeurs

Met de House of Workouts Academy leren we instructeurs hoe zij de House of Workouts groepslessen geven. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit in jouw sportclub.

een totaal pakket

Naast het creëren van de groepslessen helpen wij jou ook met de communicatie naar de leden over onze lessen door middel van bijpassende marketing.

XCORE® staat voor extreme core training en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze unieke groepsles is de enige training waarbij de deelnemers de gehele les hun core trainen terwijl ze ook cardiovasculair worden uitgedaagd. 

SclptCycle® is de nieuwste full body workout van House of Workouts. Deze cyclingworkout is een echt feestje voor jouw leden. En dankzij het gebruik van de Sclpt® -tubes train je naast je beenspieren ook je core en armspieren. 

BRN® staat voor Body U Really Need en is een pre-choreo groepsles met shape en aerobics elementen. BRN® is een toegankelijke en effectieve groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit sterk en mooi lichaam. 

LXR® is letterlijk een elixer waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Een  functionele krachttraining waarbij we alle grote spiergroepen trainen en afsluiten met HIIT.

Blije sportschooleigenaren:

We zijn begonnen met XCORE® en de lessen zaten vanaf het begin vol, met een diversiteit aan leeftijden en geslacht. Een uitdagende les waarin iedereen tot zijn eigen hoogtepunt kan gaan. Later hebben we de BRN® ook toegevoegd aan ons lesrooster.
Joep Mensen
Clubmanager, Healthclub Better Bodies Zundert
Als ondernemer kun je makkelijk starten met BRN®, de investering is minimaal (als je dit vergelijkt met een spinningfiets of loopband) en je krijgt er direct blije (nieuwe) leden mee terug – de investering is zo terugverdiend.
Lucien Hoek
Clubeigenaar, CLUB-LIFE Hengelo

Een uniek aanbod

Bij House of Workouts begrijpen wij als geen ander dat het op dit moment enorm belangrijk is dat jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Daarom creëren wij unieke private label fitness programma’s voor jouw fitnessketen.

download gratis brochure