BRN® workout

De BRN ® workout is effectief en zo’n motiverende conditionele shapeles dat de ruimte zindert van energie, je kunt de vibes bijna aanraken! Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. BRN® is toegankelijk, effectief en vooral een enorm motiverende shape les. De BRN® lessen zijn zo ingedeeld dat zij niet alleen zorgen voor een effectieve training, maar FUN met zich meebrengen!

EXCUSES DON’T BRN CALORIES

Bij de BRN® workout gebruiken jouw leden 2 kleine XCO-trainer® buisjes voor een 33% hogere calorie verbranding en core versteviging.

BRN HIGHLIGHTS

De BRN®set bestaat uit twee aluminium buisjes gevuld met grit. Deze zorgen ervoor dat aanzienlijk meer calorieën verbrandt door de Reactive Impact die het veroorzaakt.

BRN training

BRN op de club? Hoe? We leggen het uit.

Wanneer je BRN® op de club wilt geven dien je een licentie af te nemen.
Deze licentie geeft de club elke drie maanden een gloednieuwe door HOW ontworpen BRN® release. De kant en klare choreografie is effectief, makkelijk te volgen en sluit perfect aan op de energieke muziek van de training. Voor een licentievergoeding van €95,- per maand ontvangt uw club iedere drie maanden de nieuwe release in de vorm van een ClubKit (dvd, cd en choreo). Het licentiecontract wordt getekend voor de minimale duur van een jaar, waarna de licentie kan worden beëindigd met een opzegtermijn van drie maanden. Wanneer je al licentiehouder bij HOW bent van een ander programma zijn de maandelijkse kosten van een licentie €79,-.

Basisopleiding

Om de BRN® training te kunnen geven, moeten de aspirant instructeurs de 2-daagse basisopleiding volgen. Deze opleiding kost eenmalig €199,- per instructeur. De instructeur moet de basisvaardigheden behalen voordat hij of zij deel kan nemen aan de basisopleiding. Met basisvaardigheden wordt o.a. bedoeld het tellen van de muziek , cueing, werken met choreografie, het coachen van deelnemers.

Kwartaal bijscholingen

De gecertificeerde instructeurs worden bijgeschoold tijdens de kwartaal workshops voor €29,95,- per instructeur. Zij nemen deel aan de nieuwe masterclass, worden bijgeschoold op het gebied van techniek en ontvangen de dvd en choreo. Om de kwaliteit van het programma te waarborgen, verwachten wij van de instructeurs dat zij minstens drie kwartaal workshops bijwonen. Als er meer dan één kwartaal workshop wordt gemist, krijgt de instructeur een uitnodiging om de hercertificering bij te wonen.

Materialen

Voor meer informatie over de kosten van de materialen kan er contact opgenomen worden met het HOW Office via het contactformulier.

Marketing materialen

Je club ontvangt een volledig marketing pakket voor de lancering van het BRN® licentie programma (ter waarde van € 75), dat bestaat uit:

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Lees verder
video Play video
Hoe trek ik nieuwe leden aan met BRN?

Hoe trek ik nieuwe leden aan met BRN?

Er is een trend gaande in de fitnessbranche waarbij sporters niet alleen zoeken naar een manier om fit te worden, maar ook ontspanning is een doel. De BRN® lessen zijn zo ingedeeld dat zij niet alleen zorgen voor een effectieve training, maar FUN met zich meebrengen!
BRN staat voor kwaliteit

BRN staat voor kwaliteit

De BRN®-community is groeiende en bereikt steeds meer clubs en dus ook meer "instructors to be". Eenmaal besmet met het BRN® virus wil je niet alleen de les geven, maar ook je deelnemers kunnen vertellen wat de meerwaarde is van het trainen met het bekende BRN®-set.