MEER KRACHT, ENERGIE EN LEVENSLUST MET LXR

Niets geeft je zoveel resultaat als een stevige functionele krachttraining. LXR® is geen toverdrank maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.
LXR® bestaat uit een 30 minuten durende strength training met de LXR® fitnessbag en een 15 minuten durende mobility training met de LXR® foamroll.

LXR HIGHLIGHTS

Strength

Mobility

De fitnessbag is gemaakt van hoogwaardige materialen en straalt luxe en kwaliteit uit. De bag wordt geleverd in de kleuren Caramel en Chocolat. De Caramel fitnessbag weegt 6kg. De Chocolat fitnessbag weegt 12kg. Beide bags kunnen een de zijkanten verzwaard worden met in totaal 3kg.
Foamrolling is een zelf-massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een foamroll. In een stretch flow verlengen we de spieren die we met de foamroll hebben gemasseerd voor optimale flexibiliteit en een sneller spierherstel.

LXR ® training

LXR op de club? Hoe? We leggen het uit.

Wanneer je LXR® op de club wilt geven dien je een licentie af te nemen. LXR® is een licentieprogramma.
Deze licentie geeft de club elke drie maanden een gloednieuwe door HOW ontworpen LXR® release. De kant en klare choreografie is effectief, makkelijk te volgen en sluit perfect aan op de energieke muziek van de training. Voor een licentievergoeding van €95,- per maand ontvangt je club iedere drie maanden de nieuwe release via het Online platform van LXR® en de LXR app. Het licentiecontract wordt getekend voor de minimale duur van een jaar, waarna de licentie kan worden beëindigd met een opzegtermijn van drie maanden. Wanneer je al licentiehouder bij HOW bent van een ander programma zijn de maandelijkse kosten van een licentie €79,-.

Basisopleiding

Om de LXR® training te kunnen geven, volgen de aspirant instructeurs de 2-daagse basisopleiding. Deze opleiding kost eenmalig €199,- per instructeur. De instructeur moet de basisvaardigheden behalen voordat hij of zij deel kan nemen aan de basisopleiding. Met basisvaardigheden wordt o.a. bedoeld het tellen van de muziek , cueing, werken met choreografie, het coachen van deelnemers.

Kwartaal bijscholingen

De gecertificeerde instructeurs worden bijgeschoold tijdens de kwartaal workshops voor €29,95,- per instructeur. Zij nemen deel aan de nieuwe masterclass, worden bijgeschoold op het gebied van techniek en ontvangen via het Online platform van LXR® en de LXR® app de dvd, choreo en muziek voor instructeurs. Om de kwaliteit van het programma te waarborgen, moeten de docenten jaarlijks minstens drie kwartaal workshops bijwonen. Als er meer dan één kwartaal workshop wordt gemist, krijgt de instructeur een uitnodiging om de hercertificering bij te wonen.

Materialen

De LXR® fitnessbags zijn in verschillende gewichten te bestellen. Wij zijn natuurlijk graag bereid om je te adviseren over de optimale samenstelling voor jouw club.
Voor meer informatie over de kosten van de materialen kan er contact opgenomen worden met het HOW Office via het contactformulier.

Marketing materialen

Je club ontvangt een volledig marketing pakket voor de lancering van het LXR® licentie programma (ter waarde van € 75), dat bestaat uit:

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Lees verder

Onze visie

video Play video
Hoe trek ik nieuwe leden aan met LXR?

Hoe trek ik nieuwe leden aan met LXR?

De concurrentie in de fitnessbranche is hoog, leden zijn kritischer en verwachten meer. Waarmee trekt u zoekende potentiële leden aan? Een stabiele groepsfitness afdeling, die dynamisch, interessant en verantwoordelijk is.
LXR staat voor kwaliteit

LXR staat voor kwaliteit

Daarnaast zal het zoeken en aanstellen van nieuw personeel makkelijker gaan. Door het volgen van een LXR® opleiding zijn uw instructeurs goed opgeleid. Goed opgeleide en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat leden, lid blijven.