GET READY FOR REACTIVE IMPACT

Jouw leden ervaren de ultieme core workout met de XCO-Trainer®: effectief en met veel plezier, waarbij de muziek de training naar een hoger niveau tilt.
Met XCORE® trainen jouw leden uithoudingsvermogen, versterken ze hun spieren en bindweefsel en verbranden ze veel calorieën. Zo ervaren ze hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt.

XCORE HIGHLIGHTS

De XCO-Trainer® is een aluminium buis gevuld met grit. Bij elke beweging verplaatst het grit mee, waardoor de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren extra belast worden. Dit bijzondere effect heet Reactive Impact en hiermee onderscheidt de XCO-Trainer® zich van het trainen met ‘dode’ gewichten, waarbij dit effect niet optreedt.

XCORE workout programma

XCORE op de club? Hoe? We leggen het uit.

Wanneer je XCORE® op de club wilt geven dien je een licentie af te nemen.
Deze licentie geeft de club elke drie maanden een gloednieuwe door HOW ontworpen XCORE® release. De kant en klare choreografie is effectief, makkelijk te volgen en sluit perfect aan op de energieke muziek van de training. Voor een licentievergoeding van €95,- per maand ontvangt uw club iedere drie maanden de ClubKit (Dvd, cd en choreo). Het licentiecontract wordt getekend voor de minimale duur van een jaar, waarna de licentie kan worden beëindigd met een opzegtermijn van drie maanden.

Basisopleiding

Om de XCORE® training te kunnen geven, moeten de aspirant instructeurs de 2-daagse basisopleiding volgen. Deze opleiding kost eenmalig €199,- per instructeur. De instructeur moet de basisvaardigheden behalen voordat hij of zij deel kan nemen aan de basisopleiding. Met basisvaardigheden wordt o.a. bedoeld het tellen van de muziek , cueing, werken met choreografie, het coachen van deelnemers.

Kwartaal bijscholingen

De gecertificeerde instructeurs worden bijgeschoold tijdens de kwartaal workshops voor €22,95,- per instructeur. Zij nemen deel aan de nieuwe masterclass, worden bijgeschoold op het gebied van techniek en ontvangen de dvd en choreo voor instructeurs. Om de kwaliteit van het programma te waarborgen, moeten de docenten jaarlijks minstens drie kwartaal workshops bijwonen. Als er meer dan één kwartaal workshop wordt gemist, krijgt de instructeur een uitnodiging om de hercertificering bij te wonen.

 

Materialen

De XCO-Trainer® is verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Wij zijn natuurlijk graag bereid om je te adviseren over de optimale samenstelling voor jouw club.
Voor meer informatie over de kosten van de materialen kan er contact opgenomen worden met het HOW Office via het contactformulier.

Marketing materialen

Je club ontvangt een volledig marketing pakket voor de lancering van het XCORE® licentie programma (ter waarde van € 75), dat bestaat uit:

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Lees verder
video Play video
Hoe trek ik nieuwe leden aan met XCORE?

Hoe trek ik nieuwe leden aan met XCORE?

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Zo ervaart de deelnemer hoe zijn of haar lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!
XCORE staat voor kwaliteit

XCORE staat voor kwaliteit

Ons trainer team werkt samen met een team van bekende fysiotherapeuten om ervoor te zorgen dat de dynamische oefeningen van de XCORE® Workout veilig kunnen worden uitgevoerd door alle deelnemers. Door hun uitgebreide kennis van het menselijk lichaam te combineren, creëerden ze een veilige en effectieve, snelle puls opleiding met snelle resultaten.