SclptCycle® instructeur

Word SclptCycle® instructeur en leer hoe je de spinningzaal op jouw club omtovert tot feestlocatie. 

SclptCycle is dé nieuwste full body workout van House of Workouts. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt® -tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen.  In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam, SculptCycle wordt daarom ook wel gezien als een optimale killer-workout op feestmuziek. 

SclptCycle® instructeur worden?

Lijkt het jou te gek om de groepsleszaal op jouw club om te toveren tot feestlocatie? Word dan SclptCycle instructeur. 

Aankomende opleidingen

We voegen snel nieuwe opleidingsdata toe aan de website. Houdt deze pagina in de gaten!

 

Knallende hits

Turn up your volume en geniet van de laatste partyhits. Onze DJ's houden de hitlijsten goed in de gaten, waardoor er ieder kwartaal weer een volledig nieuwe hitparade voor je klaarstaat.

Een echt feestje

Dankzij jouw ophypende lesgeefskills ophypende, de swingende choreografie en opzwepende muziek voelt de SclptCycling les niet als een workout, maar als een feest om naar toe te gaan.

Calorieburn

Door de combinatie van cycling en de tubes train je niet alleen je beenspieren, maar ook je volledige bovenlichaam. Met 45 minuten zweten en zwoegen verband je gemakkelijk 600 calorieën!

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

Train Full Body met de Sclpt®-tubes

 

De Sclpt®-tubes worden tijdens de cycling les gebruikt om je bovenlichaam te trainen, terwijl je benen even tot rust kunnen komen. De oefeningen met Sclpt®-tubes worden vanaf de bike uitgevoerd, waardoor je optimaal gebruikt maakt van iedere vierkante meter in jouw fitnesszaal. 

Wat leer jij als instructeur?

 

Leer alle ins en outs van SclptCycle®

Ontdek alle ins en outs van deze  unieke groepsles. Als instructeur leer jij wat de SclptCycle les zo uniek maakt en hoe het wordt samengesteld.

Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van het lesgeven. Het motiveert je deelnemers en vormt de les. Daarom is het belangrijk om de muziek te begrijpen en te gebruiken.

Choreografie

SclptCycle® is een pre-choreo workout. Dit betekent dat elke 3 maanden House of Workouts een nieuwe release maakt met nieuwe muziek en een nieuwe choreografie. In onze basis instructeur training leer je hoe deze choreografie is opgebouwd en hoe je dit moet uitvoeren.

Coaching

Als instructeur is coaching een onmisbaar onderdeel tijdens het lesgeven. We geven jou onze lijst met de zeven belangrijkste elementen van coaching, waardoor je zeker weet dat jouw deelnemers altijd met een grote lach de zaal verlaten.

Wil jij SclptCycle® instructeur worden?

Meld je aan en join onze gezellige HOW-family. Ben jij al XCORE® of BRN® instructeur dan kan je uiteraard ook SclptCycle instructeur worden. 

SclptCycle® instructeur Start Pakket

Speciaal voor de deelnemers van de opleiding samengesteld. Een leuk startpakket met fikse korting.

Bestellen kan via het aanmeldformulier van de opleiding.