De enige aerobic-shape les waarbij je 33% meer calorieën verbrandt.

Start nu met BRN® bij jou op de clubBekijk video

”De jongste deelnemer is 17 jaar en de oudste deelnemer is 74 jaar, dus we bedienen een diverse doelgroep met BRN®: jong en oud, beginner en gevorderd; iedereen doet mee!” 

— Esther Stegink, eigenaresse The Workout – Heemskerk

De BRN® workout in het kort

BRN® is een pre-choreo shape/aerobic workout van 45 minuten, waarbij je gebruik maakt van de XCO®-buisjes (in elke hand 1 buisje).

Shaping

BRN® is een combinatie van het shapen van je hele lichaam, terwijl je veel calorieën verbrandt. Je creëert intervallen tussen je hartslagen door de wisseling van cardio- en spierverstevigende oefeningen.

Verbrand 33% meer calorieën door het gebruik van de XCO®-buisjes

De voordelen van BRN® op jouw club

? Fun!

Je prikkelt je leden met een totaal nieuwe workout, waarbij de fun-factor op nr. 1 staat. Deze hoge fun-factor zorgt ervoor dat jouw leden week in, week uit weer terugkomen naar hun favo les.

? Resultaat

Omdat tijdens BRN® met de XCO®-buisjes getraind wordt, verbranden de deelnemers tot 33% meer calorieën. Hierdoor behalen je leden sneller resultaten, wat motiveert om wekelijks terug te komen!

? Houvast

Een shape/aerobic les brengt vaak relatief ‘lastige’ choreografieën met zich mee om de les uitdagend te houden voor de deelnemers. Het aanhouden van een vaste choreografie gedurende een aantal weken biedt houvast, voor zowel instructeurs als de deelnemers.

Dit is wat andere clubmanagers zeggen…

Lucien Hoek, Clubeigenaar CLUB-LIFE Hengelo

”Als ondernemer kun je makkelijk starten met BRN®, de investering is minimaal (als je dit vergelijkt met een spinningfiets of loopband) en je krijgt er direct blije (nieuwe) leden mee terug – de investering is zo terugverdiend.” 

Na een aantal jaar succesvol XCORE® op de club gedraaid te hebben, hebben wij 3 jaar geleden ook BRN® toegevoegd aan het lesrooster.

De beweegreden was in eerste instantie een upgrade te vinden voor de freestyle BBB/shape lessen. Ondanks dat deze lessen redelijk goed bezocht werden, zagen we voornamelijk een wat oudere doelgroep (40+) de lessen bezoeken, de jongere doelgroep bleef weg. Wij merkten dat bij een freestyle les het succes erg afhankelijk is van de instructeur – wat de les lastig vervangbaar maakt door een andere instructeur bij in- of uitval. Daarnaast hadden wij de indruk dat de leden behoefte hadden aan herkenbaarheid, iets wat moeilijk te creëren is met een freestyle les, de lesinhoud is immers afhankelijk van de instructeur.

Na een aantal succesverhalen vanuit andere sportscholen, het succes van XCORE® en de fijne samenwerking met House of Workouts, kwamen wij uit bij BRN®. Na de lancering merkten we direct dat er een groot animo was vanuit een zeer brede doelgroep.

Meiden van 17-18 jaar tot aan dames van 60+: de deelnemers in de BRN® zijn erg gemêleerd. Mede hierdoor draait de les zowel in de ochtenden, avonden en het weekend erg goed. BRN® heeft de hoogste bezettingsgraad van al onze groepslessen, elke les staat voor minimaal 85% (vaak 100%) vol. Ik denk zelf dat dit komt door de herkenbaarheid, de gevarieerde maar toegankelijke oefeningen, de leuke mix van muziek en het hippere imago dan bijvoorbeeld freestyle shape of BBB. Ook het materiaal (de 2 kleine XCO’s – in elke hand 1) schrikt niet af. Het is een les waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen en de fun-factor hoog is, dit maakt dat leden week-in, week-uit terug komen.

Snel van start met het startpakket:

 

15 BRN®-set

?  2x 2-daagse BRN® basisopleiding (t.w.v. €398,-)

?  Promotiepakket op de club (banner, flyers, ballonnen etc.) t.w.v. €39,95

?  Digitaal marketing pakket 

?  Vermelding voor prospects op de BRN® clubfinder

Voor €999,- (i.p.v. €1337,95)

Start nu!

of laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat een groepslesprogramma van House of workouts voor jouw club kan betekenen.

Ik wil graag...

12 + 2 =

©2021 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy