Start met BRN®

De enige aerobics shape les waarbij je 33% meer calorieën verbrandt.

Wat is BRN®

BRN®  staat voor Body U Really Need en is een pre-choreo groepsles met shape en aerobics elementen. Deze energieke workout duurt 45 minuten en word ook wel gezien als de ultieme shape workout. Met behulp van de XCO®-trainers verbrand je tot 33% meer calorieën ten opzichte van andere shape workouts.

Een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles, waarbij je aan alle facetten voor een fit, sterker en mooi lichaam werkt. De BRN® workout heeft dus cardio, spieropbouw en shaping in één!

Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van een BRN®-set. Deze BRN®-set bestaat uit twee kleine XCO-buisjes die zijn gevuld met grit. Dit grit beweegt van kant naar kant, waardoor er een ‘reactive impact’ ontstaat. Deze reactive impact zorgt ervoor dat jouw lichaam tijdens de workout harder moet werken om de balans te behouden. Hierdoor worden je spieren sterker en verbrand je meer calorieën.

Start met BRN® en ervaar deze voordelen:

Fun

Je prikkelt je leden met een nieuwe workout, waarbij de fun factor op nummer één staat. Deze hoge fun factor zorgt ervoor dat jouw leden week in week uit, weer terugkomen naar hun favoriete les.

Geen ingewikkelde choreografie

Een shape of aerobics workout brengt vaak relatief “lastige” choreografieën met zich mee om de les interessant en uitdagend te houden voor de deelnemers. De BRN® workout is een pre-choreo programma, wat zowel de instructeurs als de deelnemers houvast biedt tijdens de les.

Resultaat

Doordat tijdens een workout met de BRN®-set wordt getraind, verbranden de deelnemers tot 33% meer calorieën. Hierdoor behalen je leden sneller resultaten, wat motiveert om wekelijks terug te komen.

Dit is wat andere clubmanagers zeggen over de BRN® workout…

Lucien Hoek, Clubeigenaar CLUB-LIFE Hengelo

”Als ondernemer kun je makkelijk starten met BRN®, de investering is minimaal in vergelijking met een nieuwe loopband of spinningsfiets, daarnaast krijg je er direct blije en nieuwe leden mee terug – de investering is zo terugverdiend.”

Na een aantal jaar succesvol XCORE® op de club gedraaid te hebben, hebben wij ook BRN® toegevoegd aan het lesrooster.

De beweegreden was in eerste instantie een upgrade te vinden voor de freestyle BBB/shape lessen. Ondanks dat deze lessen redelijk goed bezocht werden, zagen we voornamelijk een wat oudere doelgroep (40+) de lessen bezoeken, de jongere doelgroep bleef weg. Wij merkten dat bij een freestyle les het succes erg afhankelijk is van de instructeur – wat de les lastig vervangbaar maakt door een andere instructeur bij in- of uitval. Daarnaast hadden wij de indruk dat de leden behoefte hadden aan herkenbaarheid, iets wat moeilijk te creëren is met een freestyle les, de lesinhoud is immers afhankelijk van de instructeur.

Na een aantal succesverhalen vanuit andere sportscholen, het succes van XCORE® en de fijne samenwerking met House of Workouts, kwamen wij uit bij BRN®. Na de lancering merkten we direct dat er een groot animo was vanuit een zeer brede doelgroep.

Meiden van 17-18 jaar tot aan dames van 60+: de deelnemers in de BRN® zijn erg gemêleerd. Mede hierdoor draait de les zowel in de ochtenden, avonden en het weekend erg goed.

BRN® heeft de hoogste bezettingsgraad van al onze groepslessen, elke les staat voor minimaal 85% (vaak 100%) vol. Ik denk zelf dat dit komt door de herkenbaarheid, de gevarieerde maar toegankelijke oefeningen, de leuke mix van muziek en het hippere imago dan bijvoorbeeld freestyle shape of BBB. Het is een les waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen en de fun-factor hoog is, dit maakt dat leden week-in, week-uit terug komen.

Start snel met BRN® op jouw club

1. Ontvang 15 BRN® sets in verschillende kleuren of ga voor gepersonaliseerde buizen passend bij jouw club.
2. Laat jouw instructeurs een 2 x 2-daagse BRN® basisopleiding volgen.
3. Ontvang een promotiepakket voor op de club (banner, flyers, ballonnen etc.).
4. Laat jouw leden weten dat jouw club BRN® aanbiedt met ons digitale marketingpakket.
5. Ontvang nieuwe leden met open armen door de vermelding op onze BRN® clubfinder.

Lees hier alles over onze licenties

Start nu!

of laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat een groepslesprogramma van House of workouts voor jouw club kan betekenen.