Krachttraining in de groepsleszaal doe je met LXR®

'Wij zien een nieuwe, jeugdige doelgroep binnen onze leden deelnemen aan de LXR® workout. De herkenbare elementen uit de fitnesszaal zorgen voor een verjonging in de groepsleszaal. Wij zijn blij dat we deze stap gemaakt hebben.'

— Marcel Broek, Clubmanager Approach Fitness Oldenzaal & Denekamp

De LXR® workout in het kort

LXR® is letterlijk een elixer waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Dit betekent back to basics, maar in een kort tijdsbestek: functionele krachttraining, waarbij we alle grote spiergroepen trainen en afsluiten met HIIT.

Niet te snel, maar WEL volledig en effectief

 

LXR® mobility

Als extra toevoeging ontvang je kosteloos LXR® mobility. De mobility training kan je combineren met LXR® strength of los aanbieden. Bij LXR® mobility combineren we stretch technieken met foam rolling.

De voordelen van de LXR® workout op jouw club

Fitness naar groepsleszaal

LXR® trekt leden vanuit de fitness naar de groepsleszaal. Dit komt mede door de relatief simpele choreografie en bekende oefeningen vanuit de fitness. Meer leden naar de groepsleszaal trekken is goed voor de retentie op de club.

Krachttraining in groeples

Leden die enkel de groepsleszaal instappen, omdat zij individueel trainen niet leuk vinden, kunnen door LXR® toch functionele krachttraining doen. 

Nieuwe training

Je prikkelt je leden met een compleet nieuwe training. Binnen 45 minuten voeren zij een volleidge workout uit, met alle belangrijke facetten zoals kracht, HIIT en mobility.

Multifunctioneel materiaal

De aanschaf van de benodigde materialen voor LXR® kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Naast deze te gebruiken tijdens een LXR®-les, kan het materiaal multifunctioneel worden ingezet

Dit is wat andere clubmanagers zeggen…

We zien aan de aantallen dat de LXR® workout niet een tijdelijke trend is, maar week in, week uit goed bezocht blijft worden.

Naast het aanbod van XCORE® en BRN® hebben wij LXR® toegevoegd om een nieuw impuls aan ons groeplesrooster te kunnen geven, want juist nu is het belangrijk je huidige leden tevreden te houden en nieuwe leden aan te trekken.

T.o.v. andere nieuwe groepslesprogramma’s die wij wel eens hebben uitgeprobeerd, zien we aan de aantallen dat LXR® niet een tijdelijke trend is, maar week in, week uit goed bezocht blijft worden. Door de LXR® 30 of 45 minuten aan te kunnen bieden, kun je meer lessen aanbieden (t.o.v. 60 minuten lessen) en hierdoor meer leden bedienen, iets wat extra belangrijk is gezien de huidige maatregelen.

Wij zien ook een nieuwe, jeugdige doelgroep binnen onze leden deelnemen aan LXR®, die hierdoor vaker de stap naar de groeplessen zetten. Kortom: blij dat we zijn blij dat de stap gemaakt hebben!

— Marcel Broek, Clubmanager Approach Fitness Oldenzaal & Denekamp

Snel van start met LXR®

  1. Kies een aantal verschillende gewichten LXR®-bags met bijbehorende foamrollers.
  2. Laat jouw instructeurs een 2-daagse LXR® basisopleiding volgen.
  3. Ontvang van ons een promotiepakket voor op de club
  4. Laat jouw leden weten dat jij vanaf nu LXR® aanbiedt met ons digitale marketing pakket.
  5. Ontvang nieuwe leden met open armen door de vermelding op onze LXR® clubfinder

Start nu met de LXR® workout!

of laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat een groepslesprogramma van House of workouts voor jouw club kan betekenen.