Krachttraining in de groepsleszaal doe je met LXR®.

Start direct met LXR® bij jou op de sportclubBekijk video

Wij zien een nieuwe, jeugdige doelgroep binnen onze leden deelnemen aan LXR®, die hierdoor vaker de stap naar de groeplessen zetten! Kortom: blij dat we zijn blij dat de stap gemaakt hebben.

— Marcel Broek, Clubmanager Approach Fitness Oldenzaal & Denekamp

De LXR® workout in het kort

LXR® is de nieuwste soort krachttraining in de groepsleszaal. Waar de meeste kracht gerelateerde groepslessen de focus hebben op veel herhalingen,focus LXR® op de grote spiergroepen en het volledig uitvoeren van de oefeningen. 

Niet te snel, maar volledig en effectief

De voordelen van LXR® op jouw club

? Fitness naar groepsleszaal

LXR® trekt leden vanuit de fitness naar de groepsleszaal. Dit komt mede door de relatief simpele choreografie en bekende oefeningen vanuit de fitness. Meer leden naar de groepsleszaal trekken is goed voor de retentie op de club.

? Krachttraining in groepsles

Leden die enkel de groepsleszaal instappen, omdat zij individueel trainen niet leuk vinden, kunnen door LXR® toch functionele krachttraining doen. 

? Nieuwe training

Je prikkelt je leden met een compleet nieuwe training. Binnen 45 minuten voeren zij een volleidge workout uit, met alle belangrijke facetten zoals kracht, HIIT en mobility.

? Multifunctioneel materiaal

De aanschaf van de benodigde materialen voor LXR® kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Naast deze te gebruiken tijdens een LXR®-les, kan het materiaal multifunctioneel worden ingezet

Dit is wat andere clubmanagers zeggen…

Marcel Broek, Clubmanager Approach Fitness Oldenzaal & Denekamp

We zien aan de aantallen dat LXR® niet een tijdelijke trend is, maar week in, week uit goed bezocht blijft worden.

Naast het aanbod van XCORE® en BRN® hebben wij LXR® toegevoegd om een nieuw impuls aan ons groeplesrooster te kunnen geven, want juist nu is het belangrijk je huidige leden tevreden te houden en nieuwe leden aan te trekken.

T.o.v. andere nieuwe groepslesprogramma’s die wij wel eens hebben uitgeprobeerd, zien we aan de aantallen dat LXR® niet een tijdelijke trend is, maar week in, week uit goed bezocht blijft worden. Door de LXR® 30 of 45 minuten aan te kunnen bieden, kun je meer lessen aanbieden (t.o.v. 60 minuten lessen) en hierdoor meer leden bedienen, iets wat extra belangrijk is gezien de huidige maatregelen.

Wij zien ook een nieuwe, jeugdige doelgroep binnen onze leden deelnemen aan LXR®, die hierdoor vaker de stap naar de groeplessen zetten. Kortom: blij dat we zijn blij dat de stap gemaakt hebben!

Snel van start met het startpakket:

 

15 LXR®-bags + 15 foam rolls

?  2x 2-daagse LXR® basisopleiding (t.w.v. €398,-)

?  Promotiepakket op de club (banner, flyers, ballonnen etc.) t.w.v. €39,95

?  Digitaal marketing pakket 

?  Vermelding voor prospects op de LXR® clubfinder

Voor €1899,- (i.p.v. € 2249,-)

Start nu!

of laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat een groepslesprogramma van House of workouts voor jouw club kan betekenen.

Ik wil graag...

4 + 2 =

©2021 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy