Krachttraining in de groepsleszaal doe je met LXR® Shape

'Wij zien een nieuwe, jeugdige doelgroep binnen onze leden deelnemen aan de LXR® Shape workout. De herkenbare elementen uit de fitnesszaal zorgen voor een verjonging in de groepsleszaal. Wij zijn blij dat we deze stap gemaakt hebben.'

— Marcel Broek, Clubmanager Approach Fitness Oldenzaal & Denekamp

De LXR® Shape workout in het kort

LXR® Shape (spreekt uit: elixer) is letterlijk een elixer van een krachtige workout met de focus op buik, billen en benen. In deze workout van 45 minuten komen alle functionele basics aan bod: squats, lunges, pushing, pulling en rotations. Door wekelijks LXR® Shape te volgen, ben je fitter, strakker en sterker in no-time!

De voordelen van de LXR® Shape workout op jouw club

Fitness naar groepsleszaal

LXR® Shape trekt leden vanuit de fitness naar de groepsleszaal. Dit komt mede door de relatief simpele choreografie en bekende oefeningen vanuit de fitness. Meer leden naar de groepsleszaal trekken is goed voor de retentie op de club.

Krachttraining in groeples

Leden die enkel de groepsleszaal instappen, omdat zij individueel trainen niet leuk vinden, kunnen door LXR® Shape toch functionele krachttraining doen. 

Nieuwe training

Je prikkelt je leden met een compleet nieuwe training. Binnen 45 minuten voeren zij een volleidge workout uit, met alle belangrijke facetten zoals kracht, HIIT en shaping.

Multifunctioneel materiaal

De aanschaf van de benodigde materialen voor LXR® Shape kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Naast deze te gebruiken tijdens een LXR® Shape-les, kan het materiaal multifunctioneel worden ingezet

Dit is wat andere clubmanagers zeggen…

We zien aan de aantallen dat de LXR® Shape workout niet een tijdelijke trend is, maar week in, week uit goed bezocht blijft worden.

Naast het aanbod van XCORE® en BRN® hebben wij LXR® Shape toegevoegd om een nieuw impuls aan ons groeplesrooster te kunnen geven, want juist nu is het belangrijk je huidige leden tevreden te houden en nieuwe leden aan te trekken.

T.o.v. andere nieuwe groepslesprogramma’s die wij wel eens hebben uitgeprobeerd, zien we aan de aantallen dat LXR® Shape niet een tijdelijke trend is, maar week in, week uit goed bezocht blijft worden. Door de LXR® Shape 30 of 45 minuten aan te kunnen bieden, kun je meer lessen aanbieden (t.o.v. 60 minuten lessen) en hierdoor meer leden bedienen, iets wat extra belangrijk is gezien de huidige maatregelen.

Wij zien ook een nieuwe, jeugdige doelgroep binnen onze leden deelnemen aan LXR® Shape, die hierdoor vaker de stap naar de groeplessen zetten. Kortom: blij dat we zijn blij dat de stap gemaakt hebben!

 

— Marcel Broek, Clubmanager Approach Fitness Oldenzaal & Denekamp

Snel van start met LXR® Shape

  1. Kies een aantal verschillende gewichten LXR® Shape bags.
  2. Laat jouw instructeurs een 2-daagse LXR® Shape basisopleiding volgen.
  3. Ontvang van ons een promotiepakket voor op de club
  4. Laat jouw leden weten dat jij vanaf nu LXR® Shape aanbiedt met ons digitale marketing pakket.
  5. Ontvang nieuwe leden met open armen door de vermelding op onze LXR® Shape clubfinder

Start nu met de LXR® Shape workout!

of laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat een groepslesprogramma van House of workouts voor jouw club kan betekenen.