HOW to get your members moving

Dat is de missie van House of Workouts (HOW). House Of Workouts biedt jou als fitnessondernemer een succesvol en rendabel verdienmodel met de groepstrainingen XCORE®, BRN® en LXR®.

Bij House Of Workouts werkt een groot team specialisten, van fysiotherapeuten tot clubmanagers. Zij hebben allen één passie: groepstrainingen. Gezamenlijk onderzoeken zij hoe de groepstrainingen nog succesvoller kunnen worden gemaakt. Van verantwoorde bewegingen tot aan de juiste muziek, communicatie naar de leden en de bijpassende marketing. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Bij House Of Workouts willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol wordt en blijft met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach JOUW club verlaten. HOW? HOW!

Bij House Of Workouts krijgen de instructeurs gedegen opleidingen waardoor ze de programma’s kunnen dromen. Zo wordt trainen een feestje; iets waar je je als deelnemer op verheugt en na afloopt met plezier op terugkijkt.

House Of Workouts brengt elke week duizenden mensen in beweging met groeps­lessen vol fun, kwaliteit en resultaat.

Hoe werken wij?

Bij House of Workouts ontwikkelen wij met een team van excellente fitness professionals vernieuwende groepsfitness programma’s.

Voordat instructeurs House Of Workouts programma’s mogen geven, worden zij door onze Mastertrainers opgeleid bij ons opleidingsinstituut waar voor elk van onze programma’s, XCORE®, BRN® en LXR® 2-daagse opleidingen worden gegeven. Nadat instructeurs het certificaat behaald hebben, worden zij ieder kwartaal bijgeschoold met een release van een nieuwe les.

De Mastertrainers werken niet alleen als trainer maar zijn ook op de werkvloer te vinden in binnen- en buitenland bijvoorbeeld als instructeur, clubmanager of clubeigenaar. Daardoor weten zij als geen ander waar behoefte aan is op de sportclub. 

Buiten de 2-daagse opleidingen voor onze programma’s biedt House Of Workouts ook vooropleidingen aan zoals cueing, timing en coaching voor instructeurs met minder ervaring om het lesgeven nog meer onder de knie te krijgen. Ook biedt HOW techniektrainingen aan op basis van de House Of Workouts programma’s voor gevorderde instructeurs die al langere tijd ons certificaat hebben maar nog beter willen worden en hun skills up to date willen houden.

Met een uitgekiende mix van choreografie en muziek zorgt House Of Workouts elk kwartaal weer voor goed doordachte en inspirerende trainingen. Trainingen waar leden en instructeurs blij van worden, en clubeigenaren dus ook.

Onze kracht:

De drijvende kracht achter jouw succes

Groepsfitness deelnemers zijn de meest loyale leden, zij zijn enthousiast over een bepaald programma en gaan met veel plezier voor hun favoriete les naar de club.

Loyale leden zijn de beste reclame. Maar enthousiaste leden krijg je niet zomaar. Daar spelen de instructeurs een cruciale rol in. Door de gedegen opleiding die zij bij House Of Workouts krijgen zijn zij perfect in staat om van de lessen een succes te maken.

Door gedrevenheid, goede coaching en persoonlijke aandacht van de instructeurs bouwen zij een community van enthousiaste leden. En dat spreekt zich rond.

“Groepsfitness deelnemers zijn de meest loyale leden, zij zijn je beste reclame!”

House Of Workouts staat voor:

  1. Community: Elke drie maanden gaan leden samen aan de slag met een nieuwe les, zo worden zij gemotiveerd door het groepsgevoel.
  2. Plezier: House Of Workouts programma’s hebben naast effectiviteit ook een hoge fun-factor.
  3. Uitdaging: Leden trainen ieder op hun eigen niveau omdat zij de materialen kunnen aanpassen. Zo blijft een les zowel de beginnende als de gevorderde sporter uitdagen.
  4. Resultaat: Resultaatgerichte workouts van 30 tot maximaal 45 minuten.
  5. Progressie: Drie maanden bezig zijn met een les zorgt dat deelnemers hun eigen progressie perfect kunnen monitoren. Dat geeft voldoening!

It all started with one

Als dochter van een trapeze artiest groeide Renata op met de piste als haar achtertuin en zit bewegen in haar DNA.

Het is dan ook geen verrassing dat zij van bewegen haar werk heeft gemaakt. Renata zet zich al jarenlang in om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen en te houden. Ze heeft jarenlange ervaring als Les Mills Mastertrainer, is NASM en ACE gecertificeerd personal trainer en opende al op 23 jarige leeftijd haar eerste fitnesscentrum Active Ladies. Deze club is nog steeds één van de ‘test’ clubs waar de programma’s van House of Workouts als pilot draaien.

Naast reizen om nieuwe trends te ontdekken, is Renata nog regelmatig in haar eigen club te vinden. Door ‘te voelen’ wat deelnemers leuk vinden en dichtbij de bron te blijven is het team van specialisten in staat om elk House Of Workouts programma perfect aan te laten sluiten bij de behoefte van zowel leden, instructeurs als clubeigenaren. ‘Luisteren naar onze deelnemers en hen een goed gevoel geven is de basis van succes’.

House of Workouts streeft ernaar dat dagelijks bewegen ook in Nederland een ware lifestyle wordt. Niet een volgend ding op de to-do list, maar een gewoonte waar je niet over na hoeft te denken.

Je doet het gewoon omdat het heerlijk is en het je zo ontzettend veel oplevert!

Vragen? We komen graag met je in contact

Lees verder

House Of Workouts opleidingsaanbod

BRN®

BRN®

De BRN ® workout is effectief en zo’n motiverende conditionele shapeles dat de ruimte zindert van energie, je kunt de vibes bijna aanraken! Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. BRN® is toegankelijk, effectief en vooral een enorm motiverende shape les. De BRN® lessen zijn zo ingedeeld dat zij niet alleen zorgen voor een effectieve training, maar FUN met zich meebrengen! EXCUSES DON’T BRN CALORIES Bij de BRN® workout gebruiken jouw leden 2 kleine XCO-trainer®...

LXR®

LXR®

Niets geeft je zoveel resultaat als een stevige functionele krachttraining. LXR® is geen toverdrank maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe. LXR® bestaat uit een 30 minuten durende strength training met de LXR® fitnessbag en een 15 minuten durende mobility training met de LXR® foamroll. LXR HIGHLIGHTS Strength Krachtige, vernieuwende en uitdagende oefeningen Kracht, conditie en core wisselen elkaar af Alle functionele basics komen aan bod 30...

XCORE®

XCORE®

Jouw leden ervaren de ultieme core workout met de XCO-Trainer®: effectief en met veel plezier, waarbij de muziek de training naar een hoger niveau tilt. Met XCORE® trainen jouw leden uithoudingsvermogen, versterken ze hun spieren en bindweefsel en verbranden ze veel calorieën. Zo ervaren ze hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt. XCORE HIGHLIGHTS 45 minuten full body workout gefocust op de core De enige core workout waarbij je conditie traint én vet verbrand Gebruik van...

Krijg jij ook niet genoeg van House Of Workouts?

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van al het nieuws, acties en weetjes.