Dé meest exclusieve opleiding, so far...

Na het grote succes van de eerste editie; op zaterdag 18 en 25 juli 2020 vindt voor de tweede keer de XCORE® VIP opleiding plaats. Een 2-daagse opleiding op idyllische locatie; de prachtige tuin van Boutique Hotel Central Park te Voorburg. Beperkte plekken beschikbaar.

VIP opleiding

Na groen licht te hebben gekregen vanuit de overheid, mogen wij met 30 man weer in de buitenlucht gaan sporten! Helaas konden onze XCORE® opleidingen van de afgelopen periode niet doorgaan en hebben een hele boel deelnemers, flink wat geduld moeten hebben. Maar, nu zijn we terug! Een XCORE® opleiding like never before… Namelijk in de buitenlucht; in de prachtige tuin van Central Park in Voorburg.

  • In de buitenlucht op prachtige locatie
  • Op gepaste afstand met jouw eigen headset, zodat jij nog wel alles kan horen!
  • Inclusief startend instructeurspakket (t.w.v. €46,95)
  • 2x een heerlijke lunch verzorgt door Restaurant Central Park

Wat is XCORE?

XCORE® staat voor eXtreme CORE training en is een workout met de XCO®-Trainer (een buis gevuld met grit), waarmee je optimaal calorieën verbrandt. Dit is de enige staande core training waar je naast super sterke buik- en rugspieren ook cardio traint, waardoor je sixpack nog sneller zichtbaar wordt!

Meer info

Waarom een opleiding?

N

Les geven

Geld verdienen terwijl je traint en jouw hobby uitvoert, klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch?

Start met les geven & you got it! Met XCORE® als één van de populairste groepsles programma’s van Nederland, kan jij bijna overal starten.

Jezelf uitdagen

Het zijn momenteel bizarre tijden en veel verandering vindt plaats. Daarom is juist nu een geschikt moment om een nieuwe uitdaging te zoeken. Start met iets nieuws en maak het beste van jezelf.

Techniek

Ben jij een echte XCORE® fanatiekeling? Misschien sta jij liever niet zelf voor de les, maar leer je graag nog meer bij over XCORE®; de opbouw van de les en focus je op techniek.  

Blog: ‘Dit is een XCORE basisopleiding.’ 

Wil jij precies weten hoe de dagen bij een XCORE® basisopleiding eruit zien? Lees de blog en get to know more… Let wel; dit keer vindt de eerste XCORE® VIP opleiding plaats. Deze opleiding wijkt dus – in positieve zin – af van de onderstaande blog.

 

Master trainer Damien

Samen met master trainer en choreograaf Damien zal je deze 2 zaterdagen aan de slag gaan. En geloof ons… Dat wordt echt een feestje! 

Slechts 25 plekken beschikbaar…

Na dit formulier ingevuld te hebben, zal een medewerker van House of Workouts per mail contact met je opnemen met aanvullende informatie. 

 

Geef je nu op!

Prijs

Algemene voorwaarden

6 + 15 =

©2019 House of Workouts BV. All rights reserved.      Terms & Conditions      Privacy Policy