HOW Virtual

Dé manier om jouw groepsles aanbod uit te breiden en het maximale uit jouw club te halen.

Groepslessen zijn onwijs populair tegenwoordig. Het werkt motiverend, het zorgt ervoor dat jouw leden weten wat ze moeten doen én dat ze op een verantwoorde manier sporten. Helaas, is het bijna onmogelijk om de hele dag door live groepslessen aan te bieden. Voor veel clubs betekent dit dat de groepsleszaal een groot deel van de dag leeg staat. Wij vinden dat zonde! Daarom bieden wij vanaf nu HOW Virtual aan. Met HOW Virtual kan jij jouw leden 100+ Nederlandstalige lessen aanbieden in de tijd dat jouw groepsleszaal leeg staat. 

Waarom HOW Virtual onmisbaar is?

NEDERLANDSTALIGE WORKOUTS

Uit onderzoek blijkt dat 84% van de sporters de voorkeur geeft aan Nederlandstalige workouts. Daarom is ons volledige aanbod in het Nederlands.

BEZET JOUW CLUB MAXIMAAL

Door naast de live groepslessen ook virtuele lessen aan te bieden, wordt jouw club maximaal bezet. 

100+ WORKOUTS

Op HOW Virtual staan meer dan 100 verschillende workouts zoals: Fitness, Yoga, Shape, Pilates, Cycling, Prison workout, BOX, Booty & abs. 

DE XCORE® WORKOUT

Met HOW Virtual krijg je ook toegang tot de exclusieve XCORE® workouts van HOW.

VERANTWOORD SPORTAANBOD

De workouts zijn samengesteld met fysiotherapeuten, wetenschappers en personal trainers. Zo weet je zeker dat jouw leden verantwoord sporten als er even niemand bij kan zijn. 

MEER NIEUWE LEDEN

Door de uitbreiding van jouw groepsles aanbod wordt jouw club aantrekkelijker voor nieuwe leden.

Hoe werkt HOW Virtual?

Voor HOW Virtual heb je een device, zoals een iPad of een tablet, nodig waarop je een app kunt installeren. Daarnaast heb je een mooi groot scherm of beamer nodig waarop je de workout kan laten afspelen.  

Het is een “on demand” app, wat wil zeggen dat de workouts op elk gewenst moment van de dag handmatig aangezet kunnen worden via een ruim keuze menu in de app.

Je kan er als club voor kiezen om zelf een aanbod samen te stellen die je laat afspelen in de zaal. Of dat jouw leden zelf een workout kunnen selecteren. Het is maar net waar jij als club en jouw leden behoefte aan hebben!

Iedere maand te gekke nieuwe workouts

Maandelijks verschijnen er een aantal te gekke nieuwe workouts online in de app. Zo raken jouw leden nooit verveeld van het aanbod. 

Nieuwe workout online

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Jouw leden altijd en overal laten sporten

Voor de ultieme full package kan je jouw leden naast HOW Virtual ook HOW@home aanbieden. Met deze app kunnen jouw leden altijd en overal sporten terwijl ze verbonden blijven aan jouw club. 

Hoe sluit ik een HOW Virtual abonnement af?

Na het afsluiten van een abonnement ontvang je instructies met toegang tot de app, waarbij de officiële XCORE® releases handmatig voor jouw club worden opengezet. Bied jij al één van de live groepslessen XCORE®, BRN® of LXR® aan in de club dan kan je al voor €39,95 excl. btw p/m een HOW virtual abonnement afsluiten.

Wil je alleen de Virtual lessen aanbieden op jouw club? Dan is het abonnement €99,- excl. btw p/m. 

Na het afsluiten ontvang je iedere 3 maanden de nieuwe XCORE® release automatisch. Daarnaast verschijnen er maandelijks een nieuwe workouts online, zodat jouw leden nooit verveeld raken. 

I want HOW Virtual