Licentie

Ontdek de LXR® workout

LXR® is de nieuwe manier van functionele krachttraining. Een full body workout, in slechts 30 minuten.

In een workout van 30 minuten komen alle functionele basics aan bod: squats, lunges, pushing, pulling en rotations. Cool down na jouw workout met LXR® mobility; mobility is een perfecte manier om snel te herstellen van de LXR® Strength workout. In een stretch flow verlengen we de spieren die we met de foam roll hebben gemasseerd voor optimale flexibiliteit en een sneller spierherstel.

LXR® is de enige training welke functionele krachttraining combineert met mobility. Dit maakt LXR® een unieke, high-end training.

Tijdens de LXR® workout wordt gebruik gemaakt van de LXR® fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen, gecombineerd met goede muziek motiveren je om het meeste uit je workout te halen!

 
“Niets geeft je zoveel energie als een stevige krachttraining! LXR® is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.”

Effectief

LXR® legt de focus op de grote spiergroepen en het uitvoeren van de oefeningen niet snel, maar effectief

Nieuwe doelgroep

De nieuwe manier van krachttraining van de fitness naar een groepstraining

Mobility

Gecombineerd met een mobility training van 15 minuten met de LXR® foam roll

LXR® IN ACTIE

find a class

Bij House of Workouts willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol bent met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach jouw club verlaten. 

waar wacht je nog op?