LXR® instructeursopleiding

Ben jij klaar voor de leukste job?

Join onze gezellige HOW-family en word LXR® instructeur.

Iedereen kan starten met de  opleiding. Als ervaren groepsles instructeur kan je meteen beginnen met de opleiding tot LXR® instructeur.

Heb je echter nog geen ervaring in het lesgeven dan ga je eerst van start met de HOW Academy

Ontdek hier alles over de LXR® workout of geef je nu direct op voor één van de opleidingen die hieronder te vinden zijn. 

Aankomende opleidingen LXR® instructeur

 28 aug & 4 sept | 12:00-18:00 | DeMix Fitness, Nieuwegein | €249,- excl. btw

LXR® instructeur Start Pakket

Speciaal voor de deelnemers van de opleiding samengesteld. Een leuk startpakket met fikse korting.

De LXR®-bag wordt geleverd in een gewicht naar jouw keuze.* Bestellen kan via het aanmeldformulier van de opleiding.

 *Beperkte voorraad beschikbaar

Wat je gaat leren

Over LXR®

Leer alle ins en outs van de LXR® workout. Deze unieke groepsles is geen toverdrank, maar een krachtige mix van verschillende krachtoefeningen. Wij leren je wat deze les uniek maakt.  

LXR® Strength

LXR® Strength bestaat uit meerdere onderdelen. Je leert over de LXR® Sandbag en hoe je deze unieke trainingstool gebruikt. We zullen ook de LXR® HIIT Challenge en verschillende variëteiten van LXR® krachtoefeningen behandelen.

LXR® Mobility

The LXR® Strength les kan worden gevolgd door LXR® Mobility. LXR® Mobility is de perfecte cooling down na jouw workout. Je zult een foam roller gebruiken bij LXR® Mobility. Leer hoe jij de foam roll effectief kunt gebruiken.

Coaching

Coaching is een belangrijk onderdeel van lesgeven. Het zorgt er namelijk voor dat jouw deelnemers met een grote glimlach de zaal uitlopen na de training. Wij leren je de 7 belangrijkste stappen van coaching. 

Techniek

Een instructeur moet de juiste en veilige technieken volledig begrijpen. Hij of zij moet een goed voorbeeld geven en zijn of haar deelnemers moeten kunnen corrigeren.

Ontmoet de LXR® instructeur

Dennis weet wat het is om fysiek bezig te zijn, want hij diende maar liefst zes jaar bij het Korps Mariniers. Daarna heeft hij zich volledig gericht op de wereld van de fitness, haalde al zijn diploma’s en startte in 2007 zijn eigen sportschool Sport2bfit.

Dennis is vanaf dag 1 betrokken geweest bij de ontwikkeling van LXR® Training. Met zijn allround achtergrond als groepslesinstructeur, fitnesstrainer en personal trainer heeft hij een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van deze nieuwe les. De mix van kracht, conditie en core training zal hij je laten ervaren als je deelneemt aan één van de opleidingen en kwartalen.