lxr® instructeursopleiding

Ben jij klaar voor de leukste job?

Onze LXR® community blijft groeien. Word jij onze nieuwe instructeur?

Ontdek hier meer over LXR® of geef je nu op voor de volgende basisopleiding.

Ontmoet de instructeur

Dennis weet wat het is om fysiek bezig te zijn, want hij diende maar liefst zes jaar bij het Korps Mariniers. Daarna heeft hij zich volledig gericht op de wereld van de fitness, haalde al zijn diploma’s en startte in 2007 zijn eigen sportschool Sport2bfit.

Dennis is vanaf dag 1 betrokken geweest bij de ontwikkeling van LXR® Training. Met zijn all round achtergrond als groepsles instructeur, fitnesstrainer en personal trainer heeft hij een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van deze nieuwe les. De mix van kracht, conditie en core training zal hij je laten ervaren als je deelneemt aan één van de opleidingen en kwartalen.

Wat je zult leren

 

Z

Over LXR®

Je zult alles te weten komen over de LXR® workout. Alle ins en outs zullen worden gedekt.

Z

LXR® Strength

LXR® Strength bestaat uit meerdere onderdelen. Je leert over de LXR® Sandbag en hoe je deze unieke trainingstool gebruikt. We zullen ook de LXR® HIIT Challenge en verschillende variëteiten van LXR® krachtoefeningen behandelen.

Z

LXR® Mobility

The LXR® Strength les kan worden gevolgd door LXR® Mobility. LXR® Mobility is de perfecte cooling down na jouw workout. Je zult een foam roller gebruiken bij LXR® Mobility. Leer hoe jij de foam roll effectief kunt gebruiken.

Z

Coaching

Coaching is een belangrijk onderdeel van lesgeven. We maakten een lijst van de belangrijkste elementen van coaching: de 7 stappen van coaching. We zullen deze met je delen.

Z

Technique

Een instructeur moet de juiste en veilige technieken volledig begrijpen. Hij of zij moet een goed voorbeeld geven en zijn of haar deelnemers moeten kunnen corrigeren.

Sign up now

Na het invullen van dit formulier, word je gecontacteerd door een van onze medewerkers met aanvullende informatie.

 

LXR® instructor training

Prijs

Algemene voorwaarden

15 + 11 =

©2019 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy