Word XCORE® instructeur

Ben jij klaar voor de leukste job?

Als groepsles instructeur, fitness instructeur freelance trainer en XCORE® fanatiekeling kan jij bij onze HOW family aansluiten door XCORE® instructeur te worden.

Met meer dan 500 aangesloten clubs in Nederland kan jij altijd wel ergens aan de slag met het geven van energieke groepslessen.

Ontdek hier meer over XCORE® of geef je nu op voor de volgende basisopleiding onderaan dit schema. 

Aankomende opleidingen (NL)

Nederland | XCORE® Instructeurs Opleiding | Zaterdag 21 & 28 september | 11:30 – 17:00 |📍 Active Ladies, Voorburg

Prijs: €269,- excl. BTW

Aankomende opleidingen (BE)

België (Vlaanderen) | XCORE® Instructeurs Opleiding | Zaterdag 14 & zondag 15 september | 12:00 – 18:00 | 📍 BF Turnhout Steenweg

België (Wallonië) | XCORE® Instructeurs Opleiding | Zaterdag 14 & zondag 15 september | 10:00 – 16:00 | 📍 BF Jette

Prijs: €269,- excl. BTW

Instructeur van Basic Fit? Gebruik de code BASICFIT99 

Wil je liever op de hoogte geworden voor nieuwe opleidingsdata? Laat je gegevens achter via één van onderstaande buttons.

Instructeur Start Pakket

Speciaal voor de deelnemers van de opleiding samengesteld. Een leuk startpakket met fikse korting.

De XCO®-trainer wordt geleverd in een mooie rode kleur. Bestellen kan via het aanmeldformulier van de opleiding.

Wat je gaat leren

Alles over XCORE®

Leer alle ins en outs van XCORE. Deze energieke groepsles is uniek. Wij vertellen je alles over de achtergrond van deze les en hoe deze is samengesteld.

De XCO®-trainer

De XCO®-trainer is een innovatieve trainingstool. Na het volgen van de XCORE instructor training weet jij wat de effecten zijn van deze trainingstool en hoe je het meeste resultaat behaalt tijdens de workout. 

Lesgeven

Wij leren jou hoe je van iedere les weer een feestje kan maken. Jouw deelnemers lopen gegarandeerd met een grote glimlach de zaal uit.

Coaching

Coaching is een belangrijk onderdeel van lesgeven. We maakten een lijst van de belangrijkste elementen van coaching: de 7 stappen van coaching. We zullen deze met je delen

Techniek

Een instructeur moet de juiste en veilige technieken van de oefeningen volledig begrijpen. Hij of zij moet een goed voorbeeld geven en zijn of haar deelnemers moeten kunnen corrigeren. We zullen ze allemaal doorlopen.

Ontmoet jouw mastertrainer

“Het beste project waar je ooit aan zult werken, ben je zelf!” Dit is het motto van Renata Jarz, directeur van House of Workouts, internationaal fitness presenter en eindverantwoordelijke voor de programma’s XCORE®, BRN® en LXR®. Fitness en sport is haar passie en ze houdt ervan om dit te delen met haar leden en deelnemers.

Renata heeft haar strepen verdiend in de fitness wereld, ze is jaren Master Trainer geweest voor de Les Mills Programma’s Body Balance en Body Combat. Ze heeft ook een sportschool, ze is een NASM en ACE gecertificeerde personal trainer en trotse moeder van Loic. Ze wil je leren hoe je in goede vorm blijft, ondanks een drukke baan en een gezinsleven.