XCORE® instructor training

 

Ben jij klaar voor de leukste job?

Onze XCORE® community blijft maar groeien. Word jij onze nieuwe XCORE® instructeur?

Ontdek hier meer over XCORE® of geef je nu op voor de volgende basisopleiding.

Ontmoet de instructeur

“Het beste project waar je ooit aan zult werken, ben je zelf!” Dit is het motto van Renata Jarz, directeur van House of Workouts, internationaal fitness presenter en eindverantwoordelijke voor de programma’s XCORE®, BRN® en LXR®. Fitness en sport is haar passie en ze houdt ervan om dit te delen met haar leden en deelnemers.

Renata heeft haar strepen verdiend in de fitness wereld, ze is jaren Master Trainer geweest voor de Les Mills Programma’s Body Balance en Body Combat. Ze heeft ook een sportschool, ze is een NASM en ACE gecertificeerde personal trainer en trotse moeder van Loic. Ze wil je leren hoe je in goede vorm blijft, ondanks een drukke baan en een gezinsleven.

Wat je zult leren

Z

Over XCORE®

Je zult alles te weten komen over de XCORE® workout. Alle ins en outs zullen worden gedekt. Wat maakt XCORE® zo uniek in haar soort en hoe de workout is samengesteld.

Z

De XCO®-trainer

De XCO®-trainer is een innovatieve trainingstool. We vertellen je er alles over. Wat de effecten zijn en hoe dit wordt gecreëerd.

Z

Lesgeven

Hoe kan jij het beste met XCORE® starten? We helpen je graag op weg.

Z

Coaching

Coaching is een belangrijk onderdeel van lesgeven. We maakten een lijst van de belangrijkste elementen van coaching: de 7 stappen van coaching. We zullen deze met je delen.

Z

Oefeningen

Een instructeur moet de juiste en veilige technieken van de oefeningen volledig begrijpen. Hij of zij moet een goed voorbeeld geven en zijn of haar deelnemers moeten kunnen corrigeren. We zullen ze allemaal doorlopen.

Wil jij meer weten over de XCORE® basisopleiding? Lees het hier

Sign up now

Na het invullen van dit formulier, word je gecontacteerd door een van onze medewerkers met aanvullende informatie.

 

XCORE® instructor training

Prijs

Algemene voorwaarden

14 + 15 =

©2019 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy