Licentie

Ontdek de XCORE® workout

XCORE® staat voor extreme core training en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze unieke groepsles is een full body workout waarbij de deelnemers de gehele les hun core trainen, terwijl zij ook cardiovasculair uitgedaagd worden. 

Deze energieke workout duurt 45 minuten en bestaat uit een geheel van relatief simpele, uitdagende oefeningen en een te gekke choreografie. Deze groepsles is dan ook geschikt voor een zeer brede doelgroep. 

Deze groepsles is een pre-choreo programma. Dit houdt in dat de instructeurs zich tijdens het lesgeven volledig kunnen focussen op de deelnemers.

De workout wordt gedaan met een XCO®-trainer. Deze aluminium buis is gevuld met grit. Dit grit moet van kant naar kant bewegen, waardoor het zogenoemde ‘reactive impact’ ontstaat. Het lichaam moet harder werken om de balans te behouden, waardoor je meer calorieën verbrandt en je spieren versterkt. 

Tijdens de training verbranden de deelnemers tussen de 400 en 700 calorieën. 

"Er is niets zoals XCORE®. Het doen van cardio tijdens het trainen van je spieren én werken aan je abs."

Top 3 in de Benelux

Deze unieke groepsles staat al 5 jaar op rij in de top 3 best bezochte groepslessen van de Benelux.

Uniek

Iedere 3 maanden werkt het team van House of Workouts aan een nieuwere, betere en nog leukere release. Elk kwartaal is de nieuwe release weer een uniek feestje.

Global

XCORE® is een succesvolle

groepsles in

meer dan 1600 clubs in Europa.

XCORE® IN ACTIE

find a class

Bij House of Workouts willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol bent met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach jouw club verlaten. 

waar wacht je nog op?