BRN® instructeursopleiding

Ben jij klaar voor de leukste job?

Onze BRN® community blijft maar groeien. Word jij onze nieuwe instructeur?

Ontdek hier meer over BRN® of meld je aan voor de volgende opleiding.

Ontmoet de instructeur

“Het beste project waar je ooit aan zult werken, ben je zelf!” Dit is het motto van Renata Jarz, directeur van House of Workouts, internationaal fitness presenter en eindverantwoordelijke voor de programma’s XCORE®, BRN® en LXR®. Fitness en sport is haar passie en ze houdt ervan om dit te delen met haar leden en deelnemers.

Renata heeft haar strepen verdiend in de fitness wereld, ze is jaren Master Trainer geweest voor de Les Mills Programma’s Body Balance en Body Combat. Ze heeft ook een sportschool, ze is een NASM en ACE gecertificeerde personal trainer en trotse moeder van Loic. Ze wil je leren hoe je in goede vorm blijft, ondanks een drukke baan en een gezinsleven.

Wat je zult leren

Z

Over BRN®

Je zult alles te weten komen over de BRN® workout. Alle ins en outs zullen worden gedekt. Wat de workout is, wat de XCO®-trainers zijn, wat BRN® zo uniek maakt in zijn soort, hoe de workout samen wordt samengesteld.

Z

Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van het lesgeven. Het motiveert je deelnemers en vormt de les. Daarom is het belangrijk om de muziek te begrijpen en te gebruiken.

Z

Choreografie

BRN® is een pre-choreo workout. Dit betekent dat elke 3 maanden House of Workouts een nieuwe release maakt met nieuwe muziek en choreografie. In onze basis instructeur training leer je hoe deze choreografie opgebouwd is en hoe je dit moet uitvoeren.

Z

Coaching

Coaching is een belangrijk onderdeel van lesgeven. We maakten een lijst van de belangrijkste elementen van coaching: de 7 stappen van coaching. We zullen deze met je delen.

Z

Technique

Een instructeur moet de juiste en veilige technieken volledig begrijpen. Hij of zij moet een goed voorbeeld geven en zijn of haar deelnemers moeten kunnen corrigeren.

Sign up now

Na het invullen van dit formulier, word je gecontacteerd door een van onze medewerkers met aanvullende informatie.

 

BRN® instructeursopleiding

Prijs

Algemene voorwaarden

9 + 15 =

©2019 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy