Licentie

Ontdek de LXR® workout

LXR® is letterlijk een elixer waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Dit betekent back to basics, maar in een kort tijdsbestek: functionele krachttraining, waarbij we alle grote spiergroepen trainen en afsluiten met HIIT.

In een workout van 30 minuten komen alle functionele basics aan bod: squats, lunges, pushing, pulling en rotations. Na het doen van de workout is er een cooling-down met LXR® mobility.

Mobility is een perfecte manier om snel te herstellen van de strength workout. In een stretch flow verlengen we de spieren die we met de foam roll hebben gemasseerd voor optimale flexibiliteit en een sneller spierherstel.

Dit is de enige training die functionele krachttraining combineert met mobility. Dit maakt LXR® een unieke, high-end training.

Tijdens deze krachtige workout wordt gebruik gemaakt van de LXR® fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen, gecombineerd met goede muziek motiveren je om het meeste uit je workout te halen!

 
“Niets geeft je zoveel energie als een stevige krachttraining! Het is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.”

Effectief

Deze groepsles legt de focus op de grote spiergroepen en het uitvoeren van de oefeningen niet snel, maar effectief.

Nieuwe doelgroep

Deze nieuwe manier van krachttraining trekt leden uit de fitness naar de groepsleszaal. Door leden naar de groepsleszaal te tekken behoud je een betere connectie met jouw leden.

Mobility

Gecombineerd met een mobility training van 15 minuten met de speciale foam roll.

LXR® IN ACTIE

find a class

LXR® trekt leden vanuit de fitness naar de groepsleszaal. Dit komt mede door de bekende oefeningen vanuit de fitness en het gebruik van herkenbare fitnessmaterialen.

Bij House of Workouts verzorgen wij een totaalpakket. Dit doen wij door de beste instructeurs op te leiden. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers met een grote glimlach jouw club verlaten na het volbrengen van deze functionele krachttraining. 

waar wacht je nog op?