Ontdek de LXR® Shape workout

LXR® Shape (spreekt uit: elixer) is letterlijk een elixer van een krachtige workout met de focus op buik, billen en benen. In deze workout van 45 minuten komen alle functionele basics aan bod: squats, lunges, pushing, pulling en rotations. Door wekelijks LXR® Shape te volgen, ben je fitter, strakker en sterker in no-time!

Zoals bij alle andere House Of Workouts programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Dit programma van 45 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen en de LXR® fitness bag. Dit betekent back to basics & in een kort tijdsbestek: functionele krachttraining, waarbij we alle grote spiergroepen trainen en de hartslag flink omhoog brengen, in minder dan 45 minuten! De uitdagende bewegingen, gecombineerd in een uitdagende choreografie motiveren je om het meeste uit je workout te halen! 

“Niets geeft je zoveel energie als een stevige shape training! Het is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.”

Shape

Time to shape things up!
Shape jouw benen, billen en buik in deze uitdagende workout.

Effectief

Deze groepsles legt de focus op de grote spiergroepen en het uitvoeren van de oefeningen niet snel, maar effectief.

Nieuwe doelgroep

Deze nieuwe manier van krachttraining trekt leden uit de fitness naar de groepsleszaal. Door leden naar de groepsleszaal te tekken behoud je een betere connectie met jouw leden.

LXR® SHAPE IN ACTIE

find a class

LXR® Shape trekt leden vanuit de fitness naar de groepsleszaal. Dit komt mede door de bekende oefeningen vanuit de fitness en het gebruik van herkenbare fitnessmaterialen.

Bij House of Workouts verzorgen wij een totaalpakket. Dit doen wij door de beste instructeurs op te leiden. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers met een grote glimlach jouw club verlaten na het volbrengen van deze functionele krachttraining. 

waar wacht je nog op?