Tover jouw spinningzaal om tot feestlocatie met de nieuwste SclptCycle les van House of Workouts. 

SclptCycle is dé nieuwste full body workout van House of Workouts. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt® -tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen.  In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam, SculptCycle wordt daarom ook wel gezien als een optimale killer-workout op feestmuziek. 

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.


Train Full Body met de Sclpt®-tubes

De Sclpt®-tubes worden tijdens de cycling les gebruikt om je bovenlichaam te trainen, terwijl je benen even tot rust kunnen komen. De oefeningen met Sclpt®-tubes worden vanaf de bike uitgevoerd, waardoor je optimaal gebruikt maakt van iedere vierkante meter in jouw fitnesszaal. 

De gouden combinatie van de Sclpt®-tubes en cycling biedt een extra uitdaging waardoor je het maximale uit je workout haalt. Tijdens SclptCycle verbetert je uithoudingsvermogen, word je sterker, train je jouw arm-, buik-, en beenspieren en sculp je je hele lichaam.

 

“k heb al lang niet meer met zo’n grote lach op mijn gezicht op een fiets gezeten. Het was een total body workout en voordat ik het wist was de les alweer voorbij! Zeker een aanrader.”

-Sophie Giezeman ( 23 jaar), deelneemster


Trek het jongere publiek naar de spinningzaal

House of Workouts speelt in op de nieuwste trends in fitnessland en zorgt ervoor dat deze omgezet worden in een blijvend populair aanbod.

Deze intensieve cycling-workout in combinatie met de swingende krachtelementen zorgen ervoor dat je een nieuwe doelgroep naar de spinningzaal trekt. 

Draai de volume knop hoog, dim de lichten en geniet van de knallende energie die door jouw club giert. 

The full package

Bij House of Workouts willen we graag dat het totaalplaatje bij jou op de club klopt.

Dat is waarom wij jouw instructeurs een uitgebreide training geven om het maximale uit hun les te halen. Vanaf nu vertrekken alle deelnemers met een grote lach op hun gezicht de groepsles zaal.

Daarnaast ontvang je van ons een uitgebreid marketing pakket zodat jij deze nieuwe groepsles meteen onder de aandacht kan brengen bij jouw leden.

SclptCycle instructeur worden?

Lijkt het jou te gek om de groepsleszaal op jouw club om te toveren tot feestlocatie? Word dan SclptCycle instructeur

Go for magic with our SclptCycle® bikes

Wil jij het maximale halen uit de SclptCycle® lessen dan raden wij het aan om de bikes van onze prefereren supplier te gebruiken voor deze les. 

De indoor fietsen van Body Bike®  zijn ervoor gemaakt om het maximale resultaat te kunnen behalen. Daarnaast hebben ze ook fijne houders voor de Sclpt-tubes, zodat deze tijdens de les er makkelijk bij gepakt kunnen worden door de deelnemers. 

Uitgebreid getest op succes

Waarom wij zo zeker durven te zeggen dat deze groepsles ervoor gaat zorgen dat jouw leden richting de spinningzaal sprinten om een bike te bemachtigen? 

Het team van House of Workouts is ruim 3 jaar bezig geweest met het sleutelen aan de perfecte formule voor deze groepsles. 

In onze eigen sportschool hebben wij deze les uitgebreid getest. Hierbij hebben we uiteraard geluisterd naar de feedback van de verschillende doelgroepen en deelnemers.

Daarnaast hebben we verschillende experts ingeschakeld, zodat we zeker weten dat de deelnemers na hun 45 minuten workout alles er uit hebben gehaald wat er in zit. 

Ontdek zelf het succes van SclptCycle®

 Neem contact met ons op in het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk jou van alle informatie voorzien.