Tover jouw spinningzaal om tot feestlocatie met de nieuwste SclptCycle les van House of Workouts. 

SclptCycle is dé nieuwste full body workout van House of Workouts. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen.  In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam, SculptCyle wordt daarom ook wel gezien als een optimale killer-workout op feestmuziek. 

Wat je kan verwachten van de nieuwste HOW groepsles:

Knallende hits

Turn up your volume en geniet van de nieuwste partyhits. Onze DJ's houden de hitlijsten goed in de gaten, waardoor er ieder kwartaal weer een volledig nieuwe hitparade voor je klaarstaat.

Een echt feestje

Door de ophypende instructeurs, de swingende choreografie en opzwepende muziek voelt de SclptCycling les niet als een workout, maar als een feestje om naar toe te gaan.

Calorieburn

Door de combinatie van cycling en de tubes train je niet alleen je beenspieren, maar ook je volledige bovenlichaam. Met 45 minuten zweten en zwoegen verband je gemakkelijk 600 calorieën!

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.


Haal het maximale uit je workout met de tubes

De tubes worden tijdens de cycling les gebruikt om je bovenlichaam te trainen, terwijl je benen even tot rust kunnen komen. De gouden combinatie van de tubes en cycling biedt een extra uitdaging waardoor je het maximale uit je workout haalt. Tijdens SclptCycle verbetert je uithoudingsvermogen, wordt je sterker, train je jouw arm-, buik-, en beenspieren én geef je ook jouw humeur een enorme boost. 

“Ik heb al lang niet meer met zo’n grote lach op mijn gezicht op een fiets gezeten. De muziek keuze was perfect, waardoor ik tijdens de les niks anders kon doen dan mijn best. Het voelde alsof ik mijn dag begon met een mini-festival”

-Sophie Giezeman ( 24 jaar), deelneemster


Trek het jongere publiek naar de spinningzaal

House of Workouts speelt in op de nieuwste trends in fitnessland en zorgt ervoor dat deze omgezet worden in een blijvend populair aanbod.

Deze intensieve cycling-workout in combinatie met de swingende krachtelementen en oppeppende muziek zorgen ervoor dat je een nieuwe doelgroep naar de spinningzaal trekt. 

Draai de volume knop hoog, dim de lichten en geniet van de knallende energie die door jouw club giert. 

The full package

Bij House of Workouts willen we graag dat het totaalplaatje bij jou op de club klopt.

Dat is waarom wij jouw instructeurs een uitgebreide training geven om het maximale uit hun les te halen. Vanaf nu vertrekken alle deelnemers met een grote lach op hun gezicht de groepsles zaal.

Daarnaast ontvang je van ons een uitgebreid marketing pakket zodat jij deze nieuwe groepsles meteen onder de aandacht kan brengen bij jouw leden.

SclptCycle instructeur worden?

Lijkt het jou te gek om de groepsleszaal op jouw club om te toveren tot feestlocatie? Word dan SclptCycle instructeur. 

Aankomende opleidingen

21 & 28 augustus | 12:00-18:00 | Locatie: Olympia, Noordwijk l €249,- excl. btw.

23 & 30 september | 12:00-18:00 | Locatie: Olympia, Noordwijk l €249,- excl. btw.

25 september | 12:00-18:00 | Locatie: Sjabbens Renkum

De eéndaagse opleiding op 25 september is uitsluitend voor reeds gecertificeerde XCORE® en/of BRN® instructors.

Uitgebreid getest op succes

Waarom wij zo zeker durven te zeggen dat deze groepsles ervoor gaat zorgen dat jouw leden richting de spinningzaal sprinten om een bike te bemachtigen? 

Ruim een jaar lang is het team van House of Workouts bezig geweest met het sleutelen aan de perfecte formule voor deze groepsles. 

In onze eigen sportschool hebben wij deze les uitgebreid getest. Hierbij hebben we uiteraard geluisterd naar de feedback van de verschillende doelgroepen en deelnemers.

Daarnaast hebben we verschillende experts ingeschakeld, zodat we zeker weten dat de deelnemers na hun 45 minuten workout alles er uit hebben gehaald wat er in zit. 

Ontdek zelf het succes van SclptCycle

 Neem contact met ons op in het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk jou van alle informatie voorzien.