Become an instructor

JOIN THE HOW FAMILY

JOIN THE HOW FAMILY

Als personal trainer, groepsles instructeur, freelance trainer en sportfanaat kan jij bij onze HOW family aansluiten. Vanuit House of Workouts bieden wij verschillende opleidingen om groepsles instructeur te worden. Na het afronden van één van onze opleidingen weet jij hoe je pre-choreo groepslessen moet geven en ben je ook nog eens aangesloten bij de gezelligste sportfamilie van Nederland. Met meer dan 500 aangesloten clubs in Nederland kan jij altijd wel ergens aan de slag met het geven van energieke groepslessen.

Het leukste aan lesgeven

Bij de opleidingen van House of Workouts leer je les te geven in een pre-choreo programma. Dit houdt in dat de muziek en bewegingen al voor jou zijn uitgedacht, zodat jij deze alleen nog maar uit je hoofd hoeft te leren. Het grootste voordeel van lesgeven in een pre-choreo programma is natuurlijk dat jij de optimale focus kan leggen op het enthousiasme en de funfactor tijdens jouw les. Zo wordt het lesgeven persoonlijk en bouw je echt een band op deelnemers.

Ben je benieuwd naar pre-choreo lessen die wij vanuit House of Workouts aanbieden? Klik dan hieronder. 

Voor de beginnende en gevorderde trainer

Iedereen kan starten met een opleiding van House of Workouts. Als ervaren groepsles instructeur kan je meteen beginnen met een Programma opleiding van XCORE®, SclptCycle®, LXR® of BRN® .

Heb jij nog geen of weinig ervaring met het geven van groepslessen? Geen probleem!  Dan start je eerst met de opleiding HOW Academy – Instructeur worden. Tijdens deze opleiding leren we jou om pre-choreo instructeur te worden, zodat je er klaar voor bent om een Programma opleiding naar keuze te volgen.

Twijfel jij welke pre-choreo programma het beste bij jou past? Wij helpen je graag op weg!

Als beginner instructeur worden? Dat kan!

Lees hier het verhaal van Annebelle, een deelnemer van de HOW Academy die met 0 ervaring zichzelf heeft bewezen als instructeur.

Aankomende opleidingen

Op dit moment staan er geen nieuwe opleidingen gepland voor de HOW Academy. Houd de website in de gaten om op de hoogte te worden gehouden. 

De HOW Academy

HOW Academy – Instructeur worden

Duur: 2 dagen

Als je pre-choreo instructeur wil worden begin je eerst met drie dagen aan de HOW Academy. Tijdens deze drie dagen leer jij de basics van het lesgeven: tellen op muziek, aanwijzingen geven, hospitality en presentatietechnieken: alles wat jij nodig hebt om straks les te kunnen geven in een pre-choreo programma naar keuze.

Programma opleiding

Duur: 2 dagen

Als je XCORE®, SclptCycle®, LXR®, of BRN® instructeur wilt worden, volg je onze programma opleiding.

Tijdens de programma opleiding start je met één van de vier pre-choreo opleidingen die wij bij House of Workouts aanbieden. We duiken in twee dagen helemaal de diepte in over de les die jij gaat geven. Je leert hoe jij de XCO®-trainer of sandbag moet gebruiken, wat je ermee kan en hoe je de technieken juist uitvoert aan de hand van de nieuwste choreografie.

Wij adviseren je om direct te starten met lesgeven bij één van onze aangesloten clubs. Dit in de vorm van een ‘stage’, zodat je gelijk kilometers maakt en het geven van de les onder de knie krijgt.

Investeer in jezelf

Kosten voor HOW Academy – Instructeur worden

Totale duur: 2 dagen

De kosten om pre-choreo instructeur te worden bedragen €269,- excl. BTW voor de twee cursusdagen. 

Als je vanuit de HOW Academy – Instructeur worden ook kiest om instructeur te worden in één van onze pre-choreo programma’s dan betaal je hier slechts €169,- hiervoor. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om instructeur te worden in een ander pre-choreo programma. Ook dan helpen wij jou graag op weg om het beste uit jezelf en jouw les te halen!

Je kunt de €269,- in één keer voldoen of in 2 termijnen betalen.

Kosten voor de Programma opleiding

Totale duur: 2 dagen

Wil je XCORE®, SclptCycle®, BRN® of LXR® instructeur worden? Dan volg je onze Programma opleiding. De investering voor deze opleiding bedraagt voor twee dagen €269,- excl. BTW. Indien je de HOW Academy – Instructeur worden volgt of in het verleden hebt gevolgd, ontvang je korting en betaal je slechts €169,-.

Investeer in jezelf

Met 2 keer per week een les verzorgen, heb jij na gemiddeld 5 weken jouw investering terugverdiend. De opbrengsten vanuit het lesgeven kun je direct terug stoppen in de investering die je in jezelf hebt gemaakt. 

JOIN OUR FAMILY

Meld je hieronder aan voor onze opleidingsdagen