Become an instructor

 

Join the how family

 

JOIN THE HOW FAMILY

Als personal trainer, groepsles instructeur, freelance trainer en sportfanaat kan jij bij onze HOW family aansluiten. Vanuit House of Workouts bieden wij verschillende opleidingen om groepsles instructeur te worden. Na het afronden van één van onze opleidingen weet jij hoe je pre-choreo groepslessen moet geven en ben je ook nog eens aangesloten bij de gezelligste sportfamilie van Nederland. Met meer dan 500 aangesloten clubs in Nederland kan jij altijd wel ergens aan de slag met het geven van energieke groepslessen.

Het leukste aan lesgeven

Bij de opleidingen van House of Workouts leer je les te geven in een pre-choreo programma. Dit houdt in dat de muziek en bewegingen al voor jou zijn uitgedacht, zodat jij deze alleen nog maar uit je hoofd hoeft te leren. Het grootste voordeel van lesgeven in een pre-choreo programma is natuurlijk dat jij de optimale focus kan leggen op het enthousiasme en de funfactor tijdens jouw les. Zo wordt het lesgeven persoonlijk en bouw je echt een band op deelnemers.

Ben je benieuwd naar pre-choreo lessen die wij vanuit House of Workouts aanbieden? Klik dan hieronder. 

Voor de beginnende en gevorderde trainer

Iedereen kan starten met een opleiding van House of Workouts. Als ervaren groepsles instructeur kan je meteen beginnen met een Programma opleiding van XCORE® , LXR® of BRN® . Wil je beginnen met het geven van groepslessen? Dan start je eerst met de opleiding HOW Academy – Instructeur worden. Tijdens deze opleiding leren we jou om pre-choreo instructeur te worden, zodat je er klaar voor bent om een Programma opleiding naar keuze te volgen.

Twijfel jij welke pre-choreo programma het beste bij jou past? Wij helpen je graag op weg!

Als beginner instructeur worden?

Lees hier het verhaal van Annebelle, een deelnemer van de HOW Academy die met 0 ervaring zichzelf heeft bewezen als instructeur.

Sinds ik de XCORE lessen bij mijn sportclub geef, leer ik de leden een stuk beter kenne. Tijdens de lessen kan ik persoonlijke aandacht geven aan de leden, waardoor ik merk dat ze ook sneller weer terugkomen naar mijn lessen. Ik geniet er zo van om voor de groep te staan en tegelijkertijd onderdeel te zijn van die groep.

Annebelle

XCORE istructeur

Als freelancer is het soms eenzaam in de sportwereld. Sinds ik bij de HOW family zit is dat niet meer zo! Door de academy, de kwartaaldagen en andere events van HOW heb ik veel andere instructeurs leren kennen en kan ik me makkelijk verbinden bij alle aangesloten sportclubs.

Tess

LXR instructeur

Ik deed zelf altijd met veel enthousiasme de XCORE lessen bij mijn sportclub, maar ik had niet altijd een stok achter de deur om zelf te gaan. Sinds ik instructeur ben geworden, verdien ik wat extra en train ik ook nog eens voor mezelf. Een echte in-win situatie.

Debby

XCORE en BRN instructeur

De HOW Academy

HOW Academy – Instructeur worden

Duur: 3 dagen

Als je pre-choreo instructeur wil worden begin je eerst met drie dagen aan de HOW Academy. Tijdens deze drie dagen leer jij de basics van het lesgeven: tellen op muziek, aanwijzingen geven, hospitality en presentatietechnieken: alles wat jij nodig hebt om straks les te kunnen geven in een pre-choreo programma naar keuze. 

Programma opleiding

Duur: 2 dagen

Als je XCORE®, LXR®, of BRN® instructeur wilt worden, volg je onze programma opleiding.

Tijdens de programma opleiding start je met één van de drie pre-choreo opleidingen die wij bij House of Workouts aanbieden. We duiken in twee dagen helemaal de diepte in over de les die jij gaat geven. Je leert hoe jij de XCO-trainer of sandbag moet gebruiken, wat je ermee kan en hoe je de technieken juist uitvoert aan de hand van de nieuwste choreografie.

Wij adviseren je om direct te starten met lesgeven bij één van onze aangesloten clubs. Dit in de vorm van een ‘stage’, zodat je gelijk kilometers maakt en het geven van de les onder de knie krijgt.

Investeer in jezelf

Kosten voor HOW Academy – Instructeur worden

Totale duur: 3 dagen

De kosten om pre-choreo instructeur te worden bedragen €299,- incl. BTW voor de drie cursusdagen. 

Als je vanuit de HOW Academy – Instructeur worden ook kiest om instructeur te worden in één van onze pre-choreo programma’s dan betaal je hier slechts €99,- hiervoor. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om instructeur te worden in een ander pre-choreo programma. Ook dan helpen wij jou graag op weg om het beste uit jezelf en jouw les te halen!

Je kunt de €299,- in één keer voldoen of in 2 termijnen betalen.

Kosten voor de Programma opleiding

Totale duur: 2 dagen

Wil je XCORE®, BRN® of LXR® instructeur worden? Dan volg je onze Programma opleiding. De investering voor deze opleiding bedraagt voor twee dagen €199,-. Indien je de HOW Academy – Instructeur worden volgt of in het verleden hebt gevolgd, ontvang je korting en betaal je slechts €99,-.  

Investeer in jezelf

Met 2 keer per week een les verzorgen, heb jij na gemiddeld 5 weken jouw investering terugverdiend. De opbrengsten vanuit het lesgeven kun je direct terug stoppen in de investering die je in jezelf hebt gemaakt. 

JOIN OUR HOW FAMILY

Meld je hieronder aan voor onze opleidingsdagen

Let’s save the date!

Algemene voorwaarden

2 + 8 =

Bij de volgende Academy aanwezig zijn?

3 + 15 =

©2019 House of Workouts BV. All rights reserved.      Terms & Conditions      Privacy Policy