Start met een programma op jouw club

Abonnement

Om te beginnen met een van onze programma’s heb je een abonnement nodig. Zo lang je abonnee bij House of Workouts bent, ontvangt jouw club iedere 3 maanden een gloednieuwe release met nieuwe muziek en choreografie.

Het eerste programma bedraagt €99,- excl. BTW per maand.

Je ontvangt 15% korting bij een jaarlijkse betaling.

Voor het tweede of derde programma ontvang je een korting en is het maandelijkse bedrag €79,- excl. btw.

Instructeurs

Vervolgens heb je een gecertificeerde instructeur nodig om de les te geven.

Je wordt een gecertificeerde instructeur door deel te nemen aan een 2-daagse basisopleiding van het geselecteerde programma.

De kosten van een basisopleiding zijn €199,- excl. btw.

Om de kwaliteit van het programma te garanderen, wordt elke instructeur uitgenodigd om deel te nemen aan onze kwartaal workshops om de nieuwe releases en technieken te leren. De kwartaal workshops zijn €29,95 per instructeur per kwartaal.

T.o.v. andere nieuwe groepslesprogramma’s die wij wel eens hebben uitgeprobeerd, zien we aan de aantallen dat LXR® niet een tijdelijke trend is, maar week in, week uit goed bezocht blijft worden. Door de LXR® 30 of 45 minuten aan te kunnen bieden, kun je meer lessen aanbieden (t.o.v. 60 minuten lessen) en hierdoor meer leden bedienen, iets wat extra belangrijk is gezien de huidige maatregelen.

Marcel Broek

Clubmanager, Approach Fitness Oldenzaal & Denekamp

BRN® heeft de hoogste bezettingsgraad van al onze groepslessen, elke les staat voor minimaal 85% (vaak 100%) vol. Ik denk zelf dat dit komt door de herkenbaarheid, de gevarieerde maar toegankelijke oefeningen, de leuke mix van muziek en het hippere imago dan bijvoorbeeld freestyle shape of BBB.

Lucien Hoek

Clubeigenaar, CLUB-LIFE

Materialen

 

De XCORE®, LXR® en BRN® workouts zijn uniek vanwege de materialen die in samenwerking met fysiotherapeuten zijn ontworpen.
Lees hieronder alles over de materialen en waarom zij zo uniek zijn. 

Voor ieder programma kan je de materialen als licentiehouder met een vaste kortingsprijs bij ons kopen.  

Materialen

XCO®-trainers

De XCO®-trainer is gevuld met grit die met elke beweging heen en weer beweegt. Als gevolg hiervan worden jouw spieren aan het werk gezet en neemt jouw spierkracht toe. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op vetverbranding.

LXR®: sandbag

De LXR® Sandbag daagt je uit om slim gebruik te maken van je lichaam en zorgt ervoor dat je je buikspieren voelt bij elke beweging die je maakt. Squats, lunges, persen en rotaties wisselen op hoge snelheid, zodat de intensiteit hoog blijft. The uitdagende, functionele bewegingen gecombineerd met goede muziek, motiveren jou om het meeste uit jouw workout te halen.

XCORE®: XCO®-trainers

De XCO®-trainer is gevuld met grit die met elke beweging heen en weer beweegt. Als gevolg hiervan worden jouw spieren aan het werk gezet en neemt jouw spierkracht toe. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op vetverbranding.

Begin met jouw licentie

Ben je klaar voor succes? Neem contact met ons op!

©2019 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy