Licentie

Ontdek de XCORE® workout

XCORE® is de ultieme core training. Samen met de XCO®-trainer geef je jouw spieren een extra boost en train je ook nog eens je cardio. XCORE® heeft het totaalpakket van alles wat je nodig hebt.  

Tijdens de training zul je veel calorieën verbranden door eenvoudige oefeningen te doen, welke perfect gecombineerd zijn met de energieke muziek van de workout, die je zal helpen gemotiveerd te blijven.

De XCO®-trainer is gevuld met grit. Dit grit moet van kant naar kant bewegen, waardoor het zogenoemde ‘reactive impact’ ontstaat. Jouw lichaam moet harder werken om de balans te behouden, waardoor jij meer calorieën verbrandt en meer spieren traint.

Er is niets zoals XCORE®. Het doen van cardio tijdens het trainen van je spieren én werken aan je abs.

Uniek

De enige workout waarin je

staand jouw core en cardio traint

op hetzelfde moment

Voor iedereen

De 3 verschillende maten XCO®-trainers

maken de les toegankelijk voor

iedereen

Global

XCORE® is een succesvolle

groepsles in

meer dan 1600 clubs in Europa

XCORE® IN ACTIE

find a class

Bij House of Workouts willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol bent met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach jouw club verlaten. 

waar wacht je nog op?