Start nu met één van de populairste groepslessen van Nederland

Start nu met XCORE® bij jou op de clubBekijk video

”XCORE® staat absoluut in de top 3 van de meest favoriete lessen bij ons op de club!

Naast dat deze 7 keer in de week op het live rooster staat bieden we de les ook virtueel aan.”

— Ellen Mooij-Korbee, clubmanger Olympia Sport and Health – Noordwijk 

De XCORE® workout in het kort

XCORE® is een unieke training: het is de enige groepsles waarbij de gehele les zowel de core cardiovasculair getraind wordt. Het is een conditionele standing core training van 45 minuten.

 

De XCO®-trainer

Tijdens de workout maak je gebruik van de XCO®–trainer: een rode aliminium buis, gevuld met grit. Per deelnemer heb je één buis nodig.

De voordelen van XCORE® op jouw club

? Nieuwe leden

XCORE® is bekend onder veel sporters in Nederland, die speciaal op zoek gaan naar een club waar de les wordt aangeboden.

? Retentie

XCORE® is een les die zorgt voor resultaat, met een hoog fun element. Leden blijven week in, week uit terugkomen om hun favoriete les te volgen. 

? Optimaal gebruik van ruimte

Omdat XCORE® een relatief statische les met weinig benodigde materialen is, hebben de deelnemers slechts 1m2 nodig. Hierdoor kun je meer deelnemers in één lesuur kwijt.

? Brede doelgroep

Door de relatief simpele,  maar uitdagende choreografie, aansprekende muziek en het hoge fun element, spreek je zowel man als vrouw, jong als oud en beginner als gevorderd aan.

Dit is wat andere clubmanagers zeggen…

”We zijn begonnen met XCORE® en de lessen zaten vanaf het begin vol, met een diversiteit aan leeftijden en geslacht.”

Na 15 jaar trouwe dienst aan een hele grote groepslesaanbieder zijn we gestart met HOW. We hebben onze leden laten kennis maken met de verschillen tussen XCORE® en BRN®. Beiden werden meteen positief ontvangen en dit zagen we terug in onze aantallen

We zijn begonnen met XCORE® en de lessen zaten vanaf het begin vol, met een diversiteit aan leeftijden en geslacht. Een uitdagende les waarin iedereen tot zijn eigen hoogtepunt kan gaan. Later hebben we de BRN® ook toegevoegd aan ons lesrooster.

We zijn blij met de extra toevoegingen op ons lesrooster door de lessen van HOW. Ook tijdens de (gedeeltelijke) lockdown hebben we gebruik kunnen maken van deze lessen aangezien de materialen erg gemakkelijk buiten of in onze tenten ingezet konden worden. House of Workouts is een fijne organisatie om mee te werken en duidelijk in communicatie!

Joep Mensen, Clubmanager van Healthclub Better Bodies Zundert

Snel van start met het startpakket:

 

?  20 XCO®-trainers

?  2x 2-daagse XCORE® basisopleiding (t.w.v. €398,-)

?  Promotiepakket op de club (banner, flyers, ballonnen etc.) t.w.v. €39,95

?  Digitaal marketing pakket 

?  Vermelding voor prospects op de XCORE® clubfinder

Voor €999,- (i.p.v. €1334,95)

Start nu!

of laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat een groepslesprogramma van House of workouts voor jouw club kan betekenen.

Ik wil graag...

14 + 1 =

©2021 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy