Start nu met één van de populairste groepslessen van Nederland

”De XCORE® workout staat absoluut in de top 3 van de meest favoriete lessen bij ons op de club! Naast dat deze 7 keer in de week op het live rooster staat bieden we de les ook virtueel aan.”

— Ellen Mooij-Korbee, clubmanger Olympia Sport and Health – Noordwijk 

House of workouts XCORE

De XCORE® workout is 45 minuten lang uniek trainen.

XCORE® staat voor extreme core training en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze unieke groepsles is de enige training waarbij de deelnemers de gehele les hun core trainen, terwijl zo ook cardiovasculair uitgedaagd worden.

De XCORE® workout is een conditionele, standing core training van 45 minuten.

De XCO®-trainer

Om alles uit de workout te halen maak je gebruik van de XCO®-trainer: een aluminium buis, gevuld met grit. Deze is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Per deelnemer heb je er één nodig. 

Het grit van de XCO®-buis beweegt van deksel naar deksel, waardoor een disbalans in de core wordt gecreëerd. Om deze disbalans te stabiliseren dien je gedurende de gehele workout je core aan te spannen. Deze reactive impact zorgt er voor dat de deelnemers super sterke buik- en rugspieren ontwikkelen.

De voordelen van XCORE® op jouw club

Nieuwe leden

XCORE® is bekend onder veel sporters in Nederland. Onze clubs krijgen maandelijks nieuwe aanmeldingen binnen via onze clubfinder, die op onze website staat. Als licentiehouder kom jij automatisch op deze clubfinder te staan. 

Retentie

Een XCORE® workout zorgt voor resultaat, met een hoog fun element. Leden blijven week in, week uit terugkomen om hun favoriete les te volgen. 

Optimaal gebruik van ruimte

Tijdens een XCORE® workout maak je optimaal gebruik van iedere vierkante meter in jouw groepsles zaal. Hierdoor kun je tijdens één lesuur meer deelnemers kwijt ten opzichte van  andere groepslessen.

Brede doelgroep

Door de relatief simpele, uitdagende oefeningen, aansprekende muziek en het hoge fun element, geschikt voor een brede doelgroep. Deze energieke groepsles is voor iedereen!

Dit is wat andere clubmanagers zeggen…

”We zijn begonnen met XCORE® en de lessen zaten vanaf het begin vol, met een diversiteit aan leeftijden en geslacht.”

Na 15 jaar trouwe dienst aan een hele grote groepslesaanbieder zijn we gestart met HOW. We hebben onze leden laten kennis maken met de verschillen tussen XCORE® en BRN®. Beiden werden meteen positief ontvangen en dit zagen we terug in onze aantallen

We zijn begonnen met XCORE® en de lessen zaten vanaf het begin vol, met een diversiteit aan leeftijden en geslacht. Een uitdagende les waarin iedereen tot zijn eigen hoogtepunt kan gaan. Later hebben we de BRN® ook toegevoegd aan ons lesrooster.

We zijn blij met de extra toevoegingen op ons lesrooster door de lessen van HOW. Ook tijdens de (gedeeltelijke) lockdown hebben we gebruik kunnen maken van deze lessen aangezien de materialen erg gemakkelijk buiten of in onze tenten ingezet konden worden. House of Workouts is een fijne organisatie om mee te werken en duidelijk in communicatie!

— Joep Mensen, Clubmanager van Healthclub Better Bodies Zundert

Start snel met XCORE® op jouw club.

  1. Kies een aantal mooie kleuren XCO®-trainers of ga zelfs voor een gepersonaliseerde buis op jouw club.
  2. Laat jouw instructeurs een 2-daagse XCORE® basisopleiding volgen.
  3. Ontvang van ons een promotiepakket voor op de club.
  4. Laat jouw leden weten dat jij vanaf nu XCORE® aanbiedt met ons digitale marketingpakket.
  5. Ontvang nieuwe leden met open armen door de vermelding op onze XCORE® clubfinder

Lees hier alles over onze licenties

Start nu!

of laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie over wat een groepslesprogramma van House of Workouts voor jouw club kan betekenen.