House of Workouts is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwikkelen van extra content om jullie zo goed mogelijk door de crisis heen te loodsen m.b.v. HOW at home. 

We ontvangen ontzettend veel enthousiaste reacties en veel clubs willen door met HOW Virtual.

Vanuit hier is HOW Virtual ontstaan: een systeem waarmee je je live lesrooster kunt aanvullen met een virtueel lesrooster.

Waarom?

%

Op elk moment van de dag jouw m2 benut

%

Heeft de voorkeur voor Nederlandstalige workouts

%

Voor al jouw leden wat wils: van fitness workouts tot XCORE®

Hoe werkt dit?

HOW Virtual draait via een HOW Virtual Box, een klein kastje welke als besturingssysteem dient. De HOW Virtual Box wordt geïnstalleerd aan een TV-scherm of beamer (hier heb je zelf de keuze in) en deze kun je op afstand bedienen door een eigen groepslesrooster samen te stellen.

Hoe dit precies in elkaar steekt, kunnen we je uiteraard telefonisch toelichten.

Zonder het gebruik van materialen, zo snel mogelijk strakke billen, benen en buikspieren? Dan is BBX dé les die je moet volgen! In deze les train jij met je eigen lichaamsgewicht je billen, benen en buikspieren optimaal, in slechts 30 minuten!

BBX is een workout van 30 minuten

Voor deze Fitness Workout zijn geen materialen nodig (dit kan uiteraard wel om de workout te verzwaren) en heb je binnen 30 minuten je core, boven- en onderlichaam getraind. De les kent opties en is daardoor voor jong, oud, beginnend als gevorderd geschikt. De workout is statisch en niet op de maat van de muziek, kortom: geschikt voor iedereen!

De Fitness Workout is een workout van 30 minuten

Deze 30 minuten Pilates is de perfecte les om jouw buik- en rugspieren te trainen, al helemaal indien je last hebt van (lage) rugklachten. De gehele romp wordt sterker, je traint je mobiliteit en verbetert je houding. De les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning!

De Pilates is een workout van 30 minuten

XCORE® staat voor het 5e jaar op rij in de top 3 best bezochte groepslessen van de Benelux. XCORE® staat voor extreme core training, waar naast het trainen van rockhard abs ook een hele hoop calorieën verbrand worden, m.b.v. de XCO®-trainer, een buis gevuld met grit.

XCORE® Virtual wordt aangeboden in een 15, 30 en 45 minuten workout

BRN® staat voor Body u Really Need, een les waar een mix van spierversterkende oefeningen gecombineerd wordt met oefeningen ter verbetering van de conditie. Tijdens BRN® maakt elke deelnemer gebruik van 2 kleine XCO®-buisjes, wat voor nog meer kcal verbruik en beleving zorgt.

BRN® Virtual wordt aangeboden in een 15 en 30 minuten workout

LXR® Strength is een functionele krachttraining, zonder poespas, easy, kort en effectief, waarbij gebruik gemaakt wordt van de LXR® sandbag. LXR® trekt de jongere doelgroep en mannen naar jouw groepsleszaal en de workout voor hen die snel resultaat willen behalen m.b.v. krachttraining.

LXR® Strength Virtual wordt aangeboden in een 15 en 30 minuten workout

Early Access

We snappen dat het budget beperkt is in deze periode, daarom bieden we je eenmalig twee mogelijkheden als ‘Early Access’ voor HOW Virtual* aan:

Optie 1

De maandelijkse HOW Virtual kosten voor €199,- i.c.m. aflossing van de HOW Virtual Box (t.w.v. €899,-)

Optie 2

De maandelijkse HOW Virtual kosten voor €79,- i.p.v. €99,- (t/m december 2020) + de eenmalige kosten van de HOW Virtual Box voor slechts €499,- i.p.v. €899,-

*de bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw & eenmalige installatiekosten en zijn enkel mogelijk i.c.m. een looptijd van 12 maanden

I want virtual

14 + 14 =

©2019 House of Workouts BV. All rights reserved.      Terms & Conditions      Privacy Policy