Coming January 2020

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HOW Virtual bestaat uit 4 groepsfitnesslessen: XCORE®, BRN®, LXR® Strength & LXR® Mobility. De groepsfitnesslessen worden variërend van 15 tot 45 minuten aangeboden en elke 3 maanden wordt de nieuwe release automatisch geüpload.

XCORE® staat voor het 5e jaar op rij in de top 3 best bezochte groepslessen van de Benelux. XCORE® staat voor extreme core training, waar naast het trainen van rockhard abs ook een hele hoop calorieën verbrand worden, m.b.v. de XCO®-trainer, een buis gevuld met grit.

XCORE® Virtual wordt aangeboden in een 15, 30 en 45 minuten workout

BRN® staat voor Body u Really Need, een les waar een mix van spierversterkende oefeningen gecombineerd wordt met oefeningen ter verbetering van de conditie. Tijdens BRN® maakt elke deelnemer gebruik van 2 kleine XCO®-buisjes, wat voor nog meer kcal verbruik en beleving zorgt.

BRN® Virtual wordt aangeboden in een 15 en 30 minuten workout

LXR® Strength is een functionele krachttraining, zonder poespas, easy, kort en effectief, waarbij gebruik gemaakt wordt van de LXR® sandbag. LXR® trekt de jongere doelgroep en mannen naar jouw groepsleszaal en de workout voor hen die snel resultaat willen behalen m.b.v. krachttraining.

LXR® Strength Virtual wordt aangeboden in een 15 en 30 minuten workout

Tijdens LXR® Mobility wordt in 15 minuten de mobiliteit en flexibiliteit van het lichaam m.b.v. de LXR® foamroll getraind. In een stretch flow wordt de doorbloeding in de spier gestimuleerd, wat zorgt voor sneller spierherstel en minder. Een ideale cooling-down (of warming-up) voor elke sporter!

LXR® Mobility Virtual is een 15 minuten workout

Be the first

De eerste 50 clubs kunnen gebruik maken van het starterspakket voor een introductieprijs van €599,-* (t.w.v. €1.283,-*), met hierin:

Eerste kwartaallicentie HOW Virtual

8 XCO®-trainers (4 small/4 large)

4 BRN® sets

4 LXR® Sandbags

4 LXR® Foamrolls

Gebruik maken van het starterspakket voor bovengenoemd tarief kan t/m 31 december 2019, mits jouw club bij de eerste 50 aanmeldingen behoort. De reguliere licentiekosten voor het draaien van HOW Virtual bedragen €59,95* per maand.

*Getoonde prijzen zijn exclusief BTW

Heb jij al ClubVirtual of een Wexer kastje op je club? Ideaal! Dan kan HOW-Virtual op afstand worden geactiveerd. Voor meer informatie en/of ondersteuning over het aanbieden van virtuele lessen, neem contact op met het HOW kantoor.

 

I want virtual

13 + 3 =

©2019 House of Workouts BV. All rights reserved.      Terms & Conditions      Privacy Policy