Wil je een nieuwe sport leren? Dat snap ik! Er zijn tegenwoordig zo onwijs veel verschillende sporten die je kan doen, dat je soms even niet meer weet waar je moet beginnen. Daarnaast zorgt het doen van een nieuwe sport voor uitdaging en motivatie. Maar wat moet je doen om een nieuwe sport te leren? Het is eigenlijk heel simpel. Lees hier hoe.

Waar moet ik beginnen?

Van yoga tot boksen en van ballet tot bootcamps, alles is tegenwoordig mogelijk. In grote steden heb je vaak te gekke abonnement structuren waarmee je overal een lesje kan uitproberen, maar wat moet je doen als jij niet in Amsterdam woont?

Als je niet in een grote stad woont dan kan het helpen om eerst even wat informatie over de sport te googelen die je wil gaan doen. Spreekt het je aan? Top! Plan dan eens een proefles in.

Let’s try!

You never know untill you’ve tried. Om te ontdekken of een bepaalde sport echt bij je pas moet je het gewoon een keer uitproberen. Toch kan het best spannend zijn om ergens als nieuweling te komen. Gelukkig, bestaan er tegenwoordig steeds vaker online opties, waarmee jij je vast kan voorbereiden op de sport die je wil gaan doen. Zo voel jij je een stuk zelfverzekerder als je naar de sportclub stapt.

Probeer een nieuwe sport met HOW@home

Op de HOW@home app staan onwijs veel verschillende workouts. Zo kan je op de app boks les volgen, een bootcamp doen of de basis als ballerina leren tijdens let’s plié. Daarnaast staan er op de app ook pilates en yoga lessen.

Repitition is key!

Repetition is key! Hoe vaker je iets doet hoe beter jij hierin wordt. Dat weten we allemaal. Dus blijf een sport proberen om er beter in te worden. Hoe vaker je een sport doet, hoe meer je erover gaat weten en hoe meer je leert. En vergeet niet: iedereen is wel eens een beginner geweest ;)

Een nieuwe sport leren

Welke sport wil jij nieuw leren? Laat het ons weten in de comments!