XCORE® Skills

Lift your XCORE® skills to the next level

 

House of Workouts presenteert XCORE® Skills dag, een techniek training waarin je jouw skills naar een next level tilt. 

Deze eendaagse cursus is voor alle instructeurs die al een tijdje les geven en de behoefte hebben om hun XCORE® skills naar een next level te tillen. We duiken de diepte in op jouw techniek, geven je nog meer tips & tricks voor het lesgeven en inspireren elkaar. 

Deze skillsdag is voor iedereen, van beginnend tot gevorderd. Wacht dus niet te lang en schrijf je snel in! 

De volgende XCORE® techniek training is: 8 oktober

Wat je leert:

XCORE® Techniek

Leer jouw techniek van de verschillende XCORE® oefeningen nog meer finetunen. Na het volgen van deze skillsdag sta jij straks foutloos voor de groep. 

Haal meer uit je les

Kom weer even in contact met jouw collega’s van House of Workouts. Deel ervaringen zoals je grootste blunder of  grappigste momenten tijdens de les met elkaar en leer hier van. 

Meet the others

We zullen alle verschillende oefeningen van de XCORE® workout doorlopen. Om er zeker van te zijn dat iedereen de juiste techniek leert.

Ontmoet de Master Trainers

“Het beste project waar je ooit aan zult werken, ben je zelf!” Dit is het motto van Renata Jarz, directeur van House of Workouts. Dat is de reden waarom Renata deze vijf geweldige master trainers heeft ingeschakeld om samen XCORE® naar een next level te tillen. 

Deze energieke master trainers creëeren onder andere de choreografieën van XCORE®, waardoor zij precies weten hoe jij het beste in jouw les naar boven kunt halen.

Benieuwd wat zij je allemaal nog meer kunnen vertellen en leren over XCORE®? Kom dan naar de XCORE® techniek training op 8 oktober bij Active Ladies in Voorburg.

Sign up now

XCORE® skills

Duur: 12:00-17:00 uur

Locatie: Active Ladies, Voorburg, Nederland

Programma: XCORE®

Kosten: 99,- euro (Incl.)

Handig om mee te nemen: Een handdoek, water en je eigen XCO®-trainer.