HOW event retro workout broodfabriek rijswijk 2024 2 maart
Days
Hours
Minutes
Seconds

Het is eindelijk zover!

Met trots kondigen we aan dat het MEEST TE GEKKE en GEZELLIGE HOW Event van het jaar terug is!

 Maak je klaar voor een dag vol inspirerende lezingen, surprise workouts, shop kraampjes en internationale trainers die de nieuwste en gaafste workouts van XCORE® #77, BRN® #50, SclptCycle® #7 en LXR® Shape #30 presenteren.

TICKET INFO

Voor HOW Instructeurs geldt dit als jouw kwartaalworkshop! Deze keer meld je je niet aan via de HOW App, maar regel het via onze Ticketshop met de persoonlijke codes die we je via e-mail hebben gestuurd.

Geen e-mail ontvangen? Geen zorgen – laat het ons weten, en we zorgen ervoor dat je deze snel krijgt, zodat je je snel kunt aanmelden voor het HOW Retro Workout Festival.

Ben jij geen HOW Instructeur, maar sta je altijd met heel veel plezier in de les bij jou op de sportschool? Of heb je nog nooit XCORE®, BRN®, SclptCycle® of LXR® Shape gevolgd en lijkt het je superleuk om kennis te maken met één van onze programma’s?

GOED NIEUWS! Als consument ben je ook van harte welkom tijdens het allerleukste feestje van het jaar. We kunnen niet wachten om je erbij te hebben – het wordt geweldig! 🎉

PRAKTISCHE INFORMATIE

Rondom de Broodfabriek kun je gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Op het parkeerterrein van de Broodfabriek geldt betaald parkeren (€ 5,- per dag). Parkeren in parkeergarage P1 is altijd gratis.

Op het event hoeft jouw HOW app niet gescand te worden. De releases worden automatisch na afloop van het event voor jou open gezet in de HOW app!

Jij kunt gebruik maken van de garderobe van de Broodfabriek. HOW is niet aansprakelijk voor deze spullen, gebruik maken van de garderobe is dus op eigen risico.

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Ticket ready!

Om te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk naar binnen kan, vragen we je om je ticket bij binnenkomst gereed te houden. Wij kunnen zowel jouw digitale als uitgeprinte ticket scannen.

Leenmaterialen

Mocht je niet in het bezit zijn van eigen materiaal, kun je bij onze leenbalie materiaal lenen voor een kleine bijdrage. Omdat we niet onbeperkt materiaal te leen hebben vragen we iedereen zoveel mogelijk eigen materiaal mee te nemen en direct na de workout het materiaal weer bij ons te retourneren voor de volgende shift.

Be on time!

Probeer minimaal 15 minuten voor aanvang van de workout aanwezig te zijn. De deuren zijn vanaf 07:45 geopend.

Geen kinderen in de workoutzaal

Wij stellen graag veiligheid voorop. Daarom is het niet toegestaan om kinderen mee te nemen de workoutzaal in.

PIN ONLY

Dit is een PIN ONLY event. Wij werken dit jaar niet met munten.

Geen kleedkamer/douches

Houd er rekening mee dat er geen ruimte is waar je kunt douchen of je kunt omkleden.

Release posters
De instructeurs kunnen hier ook de release posters ophalen.

VRAGEN?