Op 1 November start de challenge Beat your winterdip op de HOW@home app. Lees hier alles over deze te gekke 14-daagse challenge.

Time to face the winter

Betrap jij jezelf er ook al op dat je ‘s avonds na het werk liever onder een dekentje op de bank kruipt, in plaats van dat je op de fiets naar de sportschool gaat? De motivatie om te sporten in de koude herfst en wintermaanden is voor sommige van ons ver te zoeken. En jij bent niet de enige. Ruim 30% van de mensen sport in de wintermaanden minder dan dat ze in de zomer doen.

Waarom moet je juist in de winter sporten?

Ondanks dat je in de winter liever niet van de bank wil komen om te sporten, is het wel verstandig! Door te sporten maken jouw hersenen namelijk dopamine, serotonine en endorfine aan, oftewel: gelukshormonen. Laat dat nou precies zijn, wat we nodig hebben deze maanden! Daarnaast verbeter jij door te sporten ook jouw doorbloeding, waardoor je meer concentratie krijgt. En voel jij je na een paar dagen al fitter en energieker, omdat jouw uithoudingsvermogen weer verbeterd.

Maar ik wil de kou niet in!

No worries, dat begrijpen wij natuurlijk wel. Daarom hebben wij op de HOW@home app nu een speciale challenge ontwikkeld, waardoor jij de deur niet meer uit hoeft om te sporten. Naast dat er op de HOW@home app meer dan verschillende 100 workouts staan, hebben wij nu ook een speciale challenge ontwikkeld. Met deze beat your winterdip challenge ontvang jij 14 dagen een perfect op elkaar afgestemd sportschema. Zo kan jij zowel als beginnende en ervaren sporter instappen op jouw eigen niveau.

Ga de uitdaging met ons aan

Ga de uitdaging met ons aan en doe mee met de challenge Beat your winterdip. De challenge start op 1 november. Heb jij nog geen HOW@home abonnement? Klik dan hier om jouw abonnement met korting af te sluiten.

Download hier het afvink schema die jij voor thuis kan uitprinten.

Ben jij er klaar voor om energieker, fitter en gelukkiger de winter door te komen? Meld je aan voor de challenge en doe mee!

6 reacties

 1. Heb alles al gedaan maar ik deed het eigenlijk al vind voor mezelf niet heel erg moeilijk om motivatie voor te vinden voor mensen die er het moeilijker vinden is denk wel fijn ook dat er nu per dag een workout op komt bij deze challenge gaat het stap voor stap hebben ze meer overzicht

 2. Na een week lang de winterchallenge gedaan te hebben, zit ik echt een stuk beter in m’n vel. Ik krijg echt meer energie door het sporten. De workouts zijn leuk en afwisselend

 3. Het is leuk om op deze manier met sporten bezig te zijn. De workouts zijn goed op elkaar afgestemd, waardoor het voor mij goed vol te houden is om iedere dag even te bewegen.

 4. Super fijn om lekker te sporten in eigen omgeving!
  Iedereen kan hier aan mee doen.
  Zeker nu de toegang van de sportschool weer lastiger gemaakt wordt is het online sporten een uitkomst.
  Goede filmpjes met enthousiaste trainers !
  Ik zou zeggen….ga ervoor !

 5. Wat een leuke, enthousiaste en vrolijke trainers! Ik moet mezelf soms echt naar de sportschool slepen, maar nu het zo vanuit huis kan met deze afwisseling is het echt top!

 6. Vanochtend de yoga gedaan en gister een prison workout die lekker knallen was. Had nooit verwacht dat ik dit allemaal zou kunnen, maar de trainers begeleiden je goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *