BRN skills

How to have the best technique

House of Workouts presenteert BRN® Skills: How To Have The Best Technique. In deze cursus leer jij jouw BRN® techniek te verbeteren. Deze cursus is niet alleen voor beginnende deelnemers, maar ook voor gevorderde instructeurs die geïnteresseerd zijn om iets nieuws te leren. Iedereen is welkom!

Ontmoet de instructeur

“Het beste project waar je ooit aan zult werken, ben je zelf!” Dit is het motto van Renata Jarz, directeur van House of Workouts, internationaal fitness presenter en eindverantwoordelijke voor de programma’s XCORE®, BRN® en LXR®. Fitness en sport is haar passie en ze houdt ervan om dit te delen met haar leden en deelnemers.

Renata heeft haar strepen verdiend in de fitness wereld, ze is jaren Master Trainer geweest voor de Les Mills Programma’s Body Balance en Body Combat. Ze heeft ook een sportschool, ze is een NASM en ACE gecertificeerde personal trainer en trotse moeder van Loic. Ze wil je leren hoe je in goede vorm blijft, ondanks een drukke baan en een gezinsleven.

Wat je zult leren

 

Z

BRN® techniek

We zullen door alle verschillende oefeningen van de BRN® workout heen lopen. Om er zeker van te zijn dat iedereen de juiste techniek leert.

Mijn Ervaring: Skills Training

Weten wat jou te wachten staat? Lees het verhaal van Malou en haar ervaring met de techniek training!

Sign up now

BRN skills

Prijs

Algemene voorwaarden

12 + 14 =

©2019 House of Workouts BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy Policy