Kickback fee – verdien gemakkelijk honderden tot duizenden euro’s extra!

House of Workouts staat bekend om haar unieke trainingstools: de XCO®-materialen. Deze worden jaarlijks door duizenden sporters aangeschaft en het is een ideale trainingstool om zowel op de gym, thuis, op reis als in de groepsleszaal mee sporten.  

Schaffen jouw klanten XCO®-materiaal aan op de webshop van House of Workouts via jouw unieke kortingscode? Dan ontvangen zij 10% korting én jij een kickback fee van €12,50 per verkocht item! Win-win dus!  

Hoe verdien ik geld via de webshop van House of Workouts? 

Verdien honderden tot duizenden euro’s extra via de kickback fee van House of Workouts. Door gebruik van jouw unieke kortingscode op de webshop www.shopbyhow.nl ontvangen jouw klanten 10% korting én jij een kickback fee van €12,50 per verkocht item (geldig op XCO®-buis of XCO®-set):  

 • Vraag jouw unieke kortingscode voor de webshop aan 
 • Deel deze kortingscode onder jouw klanten – zij ontvangen hiermee 10% korting op aanschaf van XCO®-materiaal 
 • Jij ontvangt per verzilverde kortingscode een kickback fee van €12,50 
 • Krijg de totale kickback fee elk kwartaal gestort op jouw rekening!  
 • Alles staat voor je klaar: House of Workouts voorziet jou in een digitaal marketingpakket met hierin afbeeldingen, video’s & voorbeeldteksten (voor bijvoorbeeld mailings & captions op social media)  
 • WIN-WIN!  

Vraag via onderstaand formulier jouw persoonlijke code aan! 👇

Waarom trainen met de XCO®-materialen? 

De XCO®-trainer is een unieke trainingstool: het is een aluminium buis gevuld met grit waar elke sporter op zijn of haar niveau mee kan trainen.  

 • Effectief & veilig voor sporters van alle niveaus 
 • Dé tool om je core mee te trainen   
 • Gemakkelijk mee te nemen op reis of in je sporttas  
 • Voorzien van een QR-code gelinkt naar een thuissportapp waarmee de sporter zelfstandig kan trainen o.b.v. zijn/haar doelstelling  
 • All-in one tool: niet een assortiment aan verschillende gewichten, maar 1 fitnesstool met een grote bewegingsuitslag voor meer intensiteit  
 • Trainen met verschillende doelstellingen: versterken van de core & het bovenlichaam, plyometrisch, HIIT, balans, mobiliteit – noem maar op!  

Honderden clubs & trainers gingen je voor!

Het kickback systeem van House of Workouts is al jarenlang succesvol; honderden sportscholen en trainers gingen je voor! 

Vraag hier jouw unieke kortingscode & (gratis) marketingmaterialen aan!  

Wat heb je te verliezen? Geen risico of voorraad maar moeiteloos extra inkomsten! House of Workouts heeft alles voor jou uitgedacht, het enige wat jij hoeft te doen is jouw kortingscode delen onder jouw klanten. Om dit zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken hebben wij een digitaal marketingpakket samengesteld met hierin afbeeldingen, video’s & voorbeeldteksten (voor bijvoorbeeld mailings & captions op social media).  

Vraag via onderstaand formulier jouw unieke kortingscode aan!

Je ontvangt jouw unieke kortingscode & digitale marketingmaterialen binnen 3 werkdagen via de mail.

De XCO-trainer is o.a. bekend uit de XCORE, een workout die wekelijks door duizenden sporters in heel Europa wordt uitgevoerd. Benieuwd naar XCORE? je leest het hieronder!