[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Ieder jaar schieten de verschillende fitnesstrends en tools weer als paddenstoelen uit de grond. Zeker nu wij als sportscholen weer open mogen. Nu de koude en regenachtige dagen weer voor de staan maakt de trend buiten sporten plaats voor nieuwe trends. Wij hebben de vijf tofste fitnesstrends voor dit najaar voor jou, als fitnessondernemer, uitgezocht.Altijd en overal sporten

De eerste fitnesstrend kennen we al: de online workouts. Met de winter voor de deur gaat deze populaire trend alleen nog maar terrein winnen in de fitnesswereld. Het wordt kouder en de dagen worden donkerder, wat er toe leidt dat de mensen al hun motivatie bij elkaar moeten rapen om de deur uit te gaan voor het sporten. Online sporten biedt nieuwe kansen aan. Zo kunnen jouw leden verbonden blijven met jouw lesaanbod zonder dat ze de deur uit hoeven als het met bakken uit de lucht komt.

How@home fitnesstrends najaar

Met HOW@home te combineren met HOW Virtual zorg jij ervoor dat de leden bekend blijven met jouw lesaanbod in de club.

Wearables

Dit jaar zijn wearables populairder dan ooit. De smartwatches kunnen je hartslag, slaap, bloeddruk en nog veel meer meten. Steeds meer mensen krijgen hierdoor een werkelijk beeld van hun gezondheid. Tijd om jouw leden hun gezondheid te laten boosten in jouw gym!

Body weight training

Sporten met je eigen lichaamsgewicht en kleine attributen is weer terug van weggeweest! Je speelt in op deze fitnesstrend van dit najaar door jouw leden uit te dagen met toffe challenges. Zo kunnen zij hun vooruitgang goed meten.

Groepslessen

De groepslessen mogen weer gegeven worden zonder berekeningen, YES! De kans is groot dat jouw groepsleszaal voller dan ooit komt te staan de komende periode. Zeker nu jouw leden weer opzoek gaan naar meer sportmotivatie om hun winterdip te voorkomen.

Ontspanning

De zomervakantie is nu echt voorbij en iedereen is weer volle bak aan het werk. Sporten zoals yoga en pilates worden steeds populairder. De fitnesstrend voor dit najaar is dan ook om meer lessen aan te bieden, waarbij jouw leden zich kunnen resetten van het dagelijks leven. Jouw leden zijn toe aan hun ontspanning.

Wil jij meer tips en tricks voor in jouw sportclub? Klik dan hier en lees de andere blogs.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]